Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: «Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του»

0
4271

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά έχοντας ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, τον Χρήστο, που τον φροντίζει και τον βοηθάει συνέχεια. Ενώ και η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και αρκετά συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο της, Χρήστο. Ενώ η γνωστή ηθοποιός δημιουργήσει ένα χώρο για παιδιά με αναπηρία το “4amea” και δίνει τον αγώνα της προκειμένου να δημιουργήσει ένα χωριό που θα φιλοξενεί ΑΜΕΑ. Ενώ πάντα στο πλευρό της βρίσκεται και ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει: «Ο Χρήστος είναι 18 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”. Συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες.

Ο Τάσος είναι μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου πάει να πει ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου: «Χτίζουμε για το αύριο. Για τότε που δεν θα μας έχει δίπλα του»

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε βίντεο όπου πήγε τον Χρήστο για μανικιούρ και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! και έγραψε στην ανάρτηση:

«Χρόνια πολλά σε όλους, η αναπηρία δεν έχει αργίες γι’ αυτό εμεις συνεχίζουμε κανονικά τη ρουτίνα μας. Κάποια στιγμή δε θα μπορώ να του κοψω τα νύχια γι’ αυτό ο Χρηστάκος εκπαιδεύεται στο να φροντίζουν τις αναγκες του ειδικοί για το κάθε είδος ανάγκης. Για να καθισει με άνεση στην καρέκλα χρειαστηκαν αρκετές φορές επίσκεψης και εξοικείωσης δίχως να τον αγγίξει καν η τεχνήτρια. Η Νίνα είναι πια φίλη του και την εμπιστεύται απόλυτα όπως θα διαπιστώσετε. Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ