Συγκλονίζει η Δανάη Παππά: «Είπα “Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια”»

0
8584

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Παππά και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τάμα που έκανε, στον Σασμό αλλά και στην επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Η Δανάη Παππά και το τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στο τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όταν πήγε να χάσει τη γιαγιά της. Τα τελευταία τρία χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Έκανα τάμα στον Αϊ Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν πήγα να χάσω τη γιαγιά είπα «Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο». Ευτυχώς σώθηκε», είπε.

Η Δανάη Παππά συμμετέχει στο επιτυχημένο σίριαλ «Σασμός» και αποκάλυψε πως δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση για το εάν θα ανανεωθεί η σειρά.

«Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!», είπε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα ψεύτικα δημοσιεύματα, δηλώνοντας πως την ενοχλούν.

«Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος. Δεν μπορείς να σχολιάζεις έτσι. Εάν εγώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος;», είπε.

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε πως θέλει θρησκευτικό γάμο με νυφικό και παρανυφάκια, ενώ νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.

Δείτε όσα είπε η Δανάη Παππά στο «Πάμε Δανάη!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ