Survivor: Χαμός στην πρεμιέρα. Σπαλιάρας πήδηξε και τη σκιά του. «Ξέρεις από μπάλες, μη λες μ@λ@κίες» [video]

0
1134

Πρεμιέρα έκανε το νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ «Survivor».

Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Παίρνουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους.

Δείτε την έναρξη του Survivor με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη:

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, το βράδυ της Δευτέρας, έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Survivor» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά, ο οικοδεσπότης του show καλωσόρισε τους παίκτες των δύο ομάδων στο νησί και εξήγησε μερικούς από τους βασικούς κανόνες που καθορίζουν το παιχνίδι. Μάλιστα, όπως εξήγησε αυτό θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια «Survivor» που μεταδόθηκε ποτέ από ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο, διάρκειας 5 μηνών, ενώ τον λόγο για τις αποχωρήσεις θα έχει μόνο το κοινό και όχι οι ίδιοι οι παίκτες.

Αμέσως μετά την πρώτη γνωριμία, οι δύο ομάδες, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές», ήρθαν αντιμέτωπες σε ένα απαιτητικό αγώνισμα αντοχής και ισορροπίας. Έπαθλο της πρώτης δοκιμασίας ήταν η στέγη του αυτοσχέδιου καταλύματος που θα στηθεί στην παραλία του νησιού όπου θα διαμένουν οι παίκτες. Η νικήτρια ομάδα έλαβε έτοιμη τη στέγη, ενώ η ομάδα που έχασε κλήθηκε να κατασκευάσει μόνη της το εν λόγω αυτοσχέδιο στέγαστρο.

Ένταση με το… καλημέρα υπήρξε στο Survivor, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου αρπάχτηκε γερά με την Μαριάννα Καλλέργη. Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη στην δοκιμασία απέναντι στον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη.

Η Μαριάννα Καλλέργη, ως ρεαλίστρια, όπως τόνισε σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το %8.177.163.79.67.67; bp_ut_sessionCEρο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μαλ…ες», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια!

«Να το σέβεσαι όπως σέβομαι κι εγώ αυτό που λες. Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα. Αν δεν θες να ακούς, βάλε ωτοασπίδες», απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη.

ΠΗΓΗgossiplife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ