Συνεργασία με την κόρη της Βανδή ετοιμάζει ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου

0
164

Για τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, μίλησε ο γιος του Γιάννης Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος στην κάμερα του «Happy Day».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την ακούω από μικρό παιδάκι. Την γνώρισα σήμερα, δεν την ήξερα. Τι μου είπε; Με γνώρισε στην κόρη της…Μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία οι δυο μας, εγώ με την κόρη της», είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «The Tonight Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε δηλώσει σχετικά: «Ξεκινώντας, είχα άγχος για το αν θα έχω σχόλια για τον πατέρα μου. Σκέφτηκα ότι θα κριθώ ούτως ή άλλως. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το όνομά μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησα με αυτό δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω».

Από την άλλη πλευρά, η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη έχει πολύ όμορφη φωνή την οποία έχουμε ακούσει σε βίντεο που έχει ανεβάσει η μαμά της.

Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει το κομμάτι «Always Remember Us This Way» της Lady Gaga και είχαν καταφέρει να εντυπωσιάσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους. «Μια γλυκιά καλημέρα από εμένα και το αστέρι μου! Γύρισα από το @j2us_gr και είχε κέφια! 😂», είχε γράψει τότε η Δέσποινα Βανδή, στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Μελίνα Νικολαΐδη – Γιώργος Κακοσαίος «ψήνουν» συνεργασία!

«Η Βανδή μου γνώρισε την κόρη της», δήλωσε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου

Γιώργος Κακοσαίος Μελίνα Νικολαϊδη

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της μουσικής, μίλησε για τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή μέσα από το Chart Show αλλά και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

γιαννης πλουταρχος δεσποινα βανδη

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την ακούω από μικρό παιδάκι. Τη γνώρισα σήμερα, δεν την ήξερα… Τι μου είπε; Με γνώρισε στην κόρη της…Μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία οι δυο μας, εγώ με την κόρη της», αποκάλυψε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Μελίνα Νικολαΐδη: Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις!

Να θυμίσουμε πως Μελίνα Νικολαΐδη έχει δείξει το ενδιαφέρον της για το τραγούδι, ενώ η μαμά της, Δέσποινα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως την ενδιαφέρει πολύ και το μιούζικαλ.

BINTEO: https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/synergasias-me-tin-kori-tis-vandi-etoimazei-o-gios-toy-giannis-ploytarchoy/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ