Δίκη Παντελίδη: «Καταστράφηκε η ζωή της, δεν είναι πολύ το 1 εκατ.», λέει ο δικηγόρος της Αρναούτη

0
1404

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

Οι αγωγές που έχουν καταθέσει για αποζημιώσεις οι Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη μέσα στο μοιραίο τζιπ όταν έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της Βουλιαγμένης εκδικάζονται αύριο, Πέμπτη (20/01), λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από την τραγωδία.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση.

Όπως εξηγεί, δε, λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Παράλληλα, αύριο θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ, από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

«Έχει καταστραφεί η ζωή της»

Την ίδια ώρα, ο Ιωάννης Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στα πολύωρα χειρουργεία που έκανε η πελάτισσά του, αλλά και στα σωματικά, αλλά και στα ψυχολογικά προβλήματα που της έχει αφήσει αυτή η υπόθεση.

«Μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας που κράτησε πέντε χρόνια για να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο, κι αποδείχτηκε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης, δικάζουμε την αγωγή αποζημίωσης της Μίνας Αρναούτη, της Φρόσως Κυριάκου και της οικογένειας Παντελίδη, που κι εκείνη ζητάει αποζημίωση. Ταυτόχρονα υπάρχουν αγωγές από την ασφαλιστική εταιρεία κατά της οικογένειας Παντελίδη, με την ασφαλιστική εταιρεία να ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό επήρεια μέθης και θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα που θα επιδικαστούν», ανέφερε αρχικά ο κ. Κωλέττης.
Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε ότι «η αποζημίωση που ζητάμε είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ για όσα έχει υποστεί η Μίνα Αρναούτη», σημειώνοντας ότι «όταν πήγε στη ΜΕΘ έκανε τρία χειρουργεία, τα οποία διήρκησαν 11 ώρες».

«Για να το πω λαϊκά, είχε μία τρύπα 10 εκατοστά στον θώρακα και της έλειπε κόκαλο από το μηριαίο, το οποίο ήταν γύρω στα 9 εκατοστά. Όλη η δεξιά της πλευρά είχε κατάγματα, ο θώρακάς της είχε μετατοπιστεί προς τα αριστερά. Ήταν ένα χειρουργείο 11 ωρών που από την αξία των γιατρών και μόνο γλίτωσε. Έχει κάνει 16 χειρουργεία μεγάλα, φανταστείτε πόσες ακτινοβολίες έχει κάνει… Έχει βλάβες και στη δεξιά πλευρά. Ίσως φαντάζει υπερβολικό το ποσό της αποζημίωσης, αλλά δεν είναι», πρόσθεσε.

Αφού τόνισε, δε, «μην κοιτάτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει, προσπαθεί να εξωραΐσει το κακό», υποστήριξε πως το αντίκτυπο του τροχαίου την επηρέασε σωματικά και ψυχολογικά.
«Δεν έχει αποδεχτεί την κατάστασή της. Έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Όλα θα αποδειχτούν στο δικαστήριο με ιατρικά έγγραφα. Να προσθέσουμε όσα έχει περάσει αυτά τα χρόνια με τις κατηγορίες που είχε να αντιμετωπίσει», είπε.

Καταλήγοντας, ο κ. Κωλέττης υπογράμμισε πως λόγω της σωματικής της κατάστασης μετά το τροχαίο και τα πολλά χειρουργεία δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει.

«Έχει καταστραφεί η ζωή της», ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ