Εντυπωσιακό launch party για το νέο ανατρεπτικό application κεράσματος “brooqly”!

0
1063

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το launch party του νέου application “brooqly”  στην καρδιά της Αθήνας, στο “Lohan Nightclub”.

Οι ιδιοκτήτες Πάνος Λαζαρέτος και Νίκος Ιωάννου, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πρωτεύουσας, που έσπευσαν να  γνωρίσουν το νέο application. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο αγαπημένο club της Αθήνας, κέρασαν και κεράστηκαν ενώ διασκέδασαν με την ψυχή τους με το εκρηκτικό Dj Set του Δημήτρη Ουγγαρέζου!
Το brooqLy είναι μια νέα καινοτόμα πλατφόρμα κεράσματος, που επανεφευρίσκει το Social Networking! Με ενα download γνωρίζεις κόσμο και ξεκινάς τα κεράσματα από κοντά, αλλά και από μακριά!
Είτε είστε στο σπίτι ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν μπαίνετε στην εφαρμογή, βρίσκετε το μαγαζί και τους κερνάτε (Remote Treating Mode), είτε μόλις μπήκατε σε νέο μαγαζί και θέλετε να κάνετε φίλους χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αναζήτησης με δυνατότητα GPS για να αναγνωρίσετε τους νέους σας φίλους και ξεκινάτε μια νέα γνωριμία με ένα κέρασμα (In-Shop Treating Mode). Κέρασε και ίσως αυτή είναι η αφορμή για νέες γνωριμίες και… απροσδόκητες εμπειρίες. #getonthetreats
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ