Χωμενίδης εναντίον Καφετζόπουλου: «Δεν πρόκειται να γίνω το σαμάρι κανενός»

0
616

Ο επιτυχημένος συγγραφέας ανταπάντησε μέσω Facebook στον γνωστό ηθοποιό «για την παντελώς ανοίκεια και κατάφωρα άδικη επίθεσή του»

Μετά την οργισμένη ανάρτηση στο Facebook του Αντώνη Καφετζόπουλου, με αφορμή τη σωρεία καταγγελιών σεξουαλικής βίας και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, όπου στρεφόταν εναντίον του Χρήστου Χωμενίδη, ο γνωστός Έλληνας συγγραφέας του ανταπάντησε, επίσης μέσω Facebook.

Ο Χρήστος Χωμενίδης έγραψε στην ανάρτησή του: «Η παντελώς ανοίκεια και κατάφωρα άδικη επίθεση του Αντώνη Καφετζόπουλου εναντίον μου (και εναντίον του Κώστα Γεωργουσόπουλου, ο οποίος δεν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τού απαντήσει), επιβεβαιώνει το ήδη γνωστό. Και θλιβερό.

Ότι σε εποχές κρίσης, ακόμα και άνθρωποι νουνεχείς και καλοπροαίρετοι -τέτοιον θεωρώ τον Καφετζόπουλο- χάνουν το μέτρο. Σε αναζήτηση ενόχων, διαστρεβλώνουν τις απόψεις σου ή και σού βάζουν στο στόμα φράσεις που δεν είπες -δεν διανοήθηκες να πεις- ποτέ.

Το να αποδίδεις δόλιες προθέσεις σε εκείνους που δεν κρύφτηκαν, που δεν σφύριξαν αδιάφορα, που ανέλαβαν παλαιότερα και θα αναλάβουν ξανά εάν χρειαστεί το κόστος αντιδημοφιλών θέσεων είναι αστείο. Το να τους χαρακτηρίζεις «πλυντήρια» είναι ιταμό.

Συνηθίζεται, καθότι βολικό, να χτυπάει κανείς αντί για το γαϊδούρι το σαμάρι. Εγώ όμως δεν πρόκειται να γίνω το σαμάρι κανενός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ