Το μακάβριο θρίλερ έληξε: Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς τελικά… πέθανε

0
978

Η τραγική «παρεξήγηση» είχε ξεκινήσει από τον μάνατζέρ της, Mάικ Πίνγκελ που λανθασμένα είχε ανακοινώσει τον θάνατο του 65χρονου πρώην «κοριτσιού του 007» πολλές ώρες νωρίτερα

Στην εντατική του Νοσοκομείου Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση άφησε την τελευταία της πνοή η αμερικανίδα ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς το βράδυ της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τη λανθασμένη «προαναγγελία» του θανάτου της, από τον μάνατζέρ της Mάικ Πίνγκελ.

Ο σύντροφός της Λανς O’ Μπράιεν, δήλωσε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας, οπότε του ανακοινώθηκε ο θάνατος της αγαπημένης του.

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς έκανε από χθες τον γύρο του Διαδικτύου, ωστόσο επρόκειτο για μια μακάβρια παρεξήγηση.

 

Όλα ξεκίνησαν από τον μάνατζέρ της, Μάικ Πίνγκελ, ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 65 ετών έπειτα από βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός γνωστή και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίνα, η Βασίλισσα της ζούγκλας» σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε ξαφνικά. Στη συνέχεια, νοσηλεύτηκε και χθες, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, άφησε την τελευταία της πνοή. Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος με δηλώσεις του στα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ανασκεύασε λέγοντας ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατό της, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφό της ηθοποιού, Λανς O’ Μπράιεν, την Κυριακή.


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ