Η Άννα Φόνσου στον Πάνο Μπλέτζα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

0
1205

Η Άννα Φονσου στον Πάνο Μπλέτζα

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η μεγάλη κυρία του θεάτρου και κινηματογράφου Άννα Φονσου τίμησε με την παρουσία της τον νεαρό ανερχόμενο ερμηνευτή Πάνο Μπλέτζα στο νυχτερινό μαγαζί VIP Ελληναδικο στο νεο Ηράκλειο όπου εμφανίζετε στο πλευρό του Σώτη Βολανη και της Κατερίνας Τοπάζη. Η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια στέκεται δίπλα στους νέους καλλιτέχνες και στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά .Στην όμορφη παρέα επισης ηταν και η υπέροχη Νάσια Κονιτοπούλου,ο ηθοποιός και στιχουργός Σπύρος Θεοδώρου και ο Κώος ξενοδόχος και επιχείρηματίας Κώστας Καραθωμάς.

Παρακάτω διαβάζουμε το κείμενο της ανάρτησης του Πάνου Μπλέτζα καθώς βλέπουμε και σε βίντεο την όμορφη αυτή στιγμή όπου ο νέος τραγουδιστής συγκινημένος της αφιερώνει ένα αξέχαστο μεγάλο τραγούδι του Γιάννη Πουλοπουλου ευχαριστώντας την για τη πολύτιμη βοήθεια της στο ξεκίνημα του.

<< Μια μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου.Μια σπουδαία γυναίκα και καλλιτέχνιδα.Την ευχαριστώ για τη στηριξη της στα πρώτα μου βήματα,τις συμβουλές της που κρατώ σαν πολύτιμο θσαυρό.Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ομως της το χρωστώ που με τιμά με την φιλία της.Αγαπημένη μας Αννα να σε έχει ο θεός πάντα καλα >>

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ