Σκληρή κριτική στη Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους»

1
1035
Σκληρή κριτική μέσω του Facebook στη Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει πασίγνωστος και κορυφαίος σχεδιαστής της χώρας μας.Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια ο οποίος θέλησε μέσα από τα social media να τοποθετηθεί δημόσια για το στυλ της παρουσιάστριας που φαίνεται να μη του αρέσει καθόλου.

Ο ίδιος έγραψε σε μήνυμά του στο Facebook:

«Προσπαθώ να μην κρίνω…

αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»….

Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα…. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτα είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν.
Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ηταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία.

Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι ….

Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.
Αυτά με όλη μου την εκτίμηση….».

Πηγή: gossip-tv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ