Σέξι νύφη με πέπλο κάπα η Οικονομάκου στη Μύκονο, με οσκαρικό νυφικό η Μενούνος -Η σύγκριση των γάμων [εικόνες]

0
3586
ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΒΟ

Σέξι νύφη με πέπλο κάπα η Οικονομάκου, με οσκαρικό νυφικό η Μενούνος -Η σύγκριση των γάμων [εικόνες]

Σέξι νύφη με πέπλο κάπα η Οικονομάκου, με οσκαρικό νυφικό η Μενούνος -Η σύγκριση των γάμων [εικόνες]

Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Μενούνος. Και οι δυο τους σήμερα ντύθηκαν νύφες και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με αέρα κοσμοπολίτικο στη Μύκονο η Αθηνά Οικονομάκου, άκρως παραδοσιακά στον Ακοβο η Μαρία Μενούνος.

O κοσμοπολίτικος γάμος της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Η νύφη έφθασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου και αμέσως κατευθύνθηκε στο εκκλησάκι που την περίμενε ο άντρας της ζωής της, μαζί με τους φίλους της. Ενα μικρό πάρτι είχε άλλωστε στηθεί από νωρίς, με τα κοκτέιλ που είχαν τα ονόματα του ζευγαριού αλλά και του γιου τους Μάξιμου να φεύγουν το ένα μετά το άλλο.

Προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα πάντα και στη δεξίωση. Οι μπομπονιέρες ένα μενταγιόν με τα αρχικά του ζευγαριού και ένα υπέροχο σκίτσο των τριών τους, του γαμπρού, της νύφης και του γιου τους, χρωματιστά λουλούδια παντού και φυσικά… κουβέρτες σε κάθε καρέκλα. Το ζευγάρι είχε προνοήσει και είχε φροντίσει να υπάρχει κάτι ζεστό για τους καλεσμένους του δεδομένου ότι διανύουμε την 6η Οκτωβρίου και ο καιρός είναι φθινοπωρινός.

Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Λίγο σπανιόλικο, πολύ ρομαντικό αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Στενό, με πολλές διαφάνειες για να αναδεικνύονται οι αναλογίες της νύφης. Ξεχωριστή λεπτομέρεια η κάπα-πέπλο!

Ο παραδοσιακός γάμος της Μενούνος

Από την άλλη η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκέιρο, μετά το θεαματικό τους γάμο στην Times Square έκαναν έναν άκρως παραδοσιακό γάμο στον Ακοβο, το χωριό από το οποίο κατάγεται ο πατέρας της παρουσιάστριας, στην Αρκαδία.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του χωριού ενώ ακολουθεί αυθεντικά ελληνικό γλέντι σε χώρο που έχει διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση. Ο χώρος είναι στολισμένος με λεμόνια και λεμονανθούς, το μενού περιλαμβάνει καθαρά ελληνικά πιάτα και θα στηθεί ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι.

Η Μαρία Μενούνος σε αντίθεση με την Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα κλασικό νυφικό τούρτα, δια χειρός επίσης Σήλιας Κριθαριώτη. Το νυφικό ήταν ογκώδες, είχε ουρά και ήταν φλοράλ με ζωγραφισμένα λευκά λουλούδια στο ύφασμα. Ρομαντικό και κλασικό για έναν γάμο άκρως παραδοσιακό.

Kοινό στοιχείων των δύο γυναικώ το γεγονός ότι επέλεξαν την ίδια σχεδιάστρια για το νυφικό τους. Η Σήλια Κριθαριώτη μάλιστα πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από τις πρόβες:

Η πρόβα της Αθηνάς Οικονομάκου:

Η πρόβα της Μαρίας Μενούνος:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ