Η Τζούλια Αλεξανδράτου έμεινε… μισή! «Φάντασμα» η Τζούλια!

0
652

Σοκάρει η εικόνα της αποστεωμένης Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έμεινε… μισή! Μια φωτογραφία που ανέβασε στα προσωπικά της social media ξάφνιασε δυσάρεστα τους διαδικτυακούς φίλους της. Ο λόγος είναι προφανής: έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και είναι πλέον σχεδόν… αποστεωμένη!

Φορώντας ένα πράσινο μίνι φόρεμα, η Τζούλια Χαντ (όπως συστήνεται εδώ και αρκετούς μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας υιοθετήσει το πατρικό επίθετο της Βρετανίδας μητέρας της) ανακοίνωσε την επιστροφή της στον λαμπερό χώρο της showbiz με μια νέα τηλεοπτική εκπομπή και μια ολοκαίνουργια σειρά καλλυντικών που φέρει τ’ όνομά της!

Οι απορίες

Δυστυχώς όμως, το μάτι των περισσότερων followers της δεν έπεσε στις επαγγελματικές ανακοινώσεις της αλλά στα χέρια και τα πόδια της, που δείχνουν υπερβολικά αδύνατα. Αυτό φάνηκε, τουλάχιστον, από τα σχόλια που της άφησαν ορισμένοι κάτω από την αναρτημένη φωτογραφία της στο Instagram. «Πολύ αδυνάτισες», διαπίστωσε ένας, «Φάε!», την πρόσταξε κάποιος άλλος, «Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;» τη ρώτησε ευθέως ένας τρίτος, χωρίς φυσικά να πάρει απάντηση.

Προβληματισμό και ανησυχία είχαν προκαλέσει τον περασμένο Ιούνιο και κάποιες άλλες φωτογραφίες της Τζούλιας από τις διακοπές της στη Μύκονο, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Τώρα πια όμως φαίνεται ότι έχει χάσει ακόμη περισσότερα κιλά. Σε μια εποχή, λοιπόν, που η νευρική ανορεξία μαστίζει παγκοσμίως τα νέα κορίτσια -και όχι μόνο- είναι εύλογο να εκφράζονται φόβοι ακόμα και για την υγεία της. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι και στο παρελθόν το γνωστό μοντέλο είχε αδυνατίσει και πάλι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο γρήγορα επανήλθε. Το ίδιο ελπίζουμε να συμβεί και τώρα…

 

espressonews.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ