«Κάηκε» από τις βίζιτες βασίλισσα της ομορφιάς! Το αμαρτωλό παρελθόν εστεμμένης τίναξε στον αέρα το γάμο της με επιχειρηματία

0
2978

 Ποια «σφύριξε» στον εμβρόντητο γαμπρό τα καμώματα της καλλονής που ντύθηκε νύφη στο πλευρό του

Πήγε για βίζιτα σε μεγάλη πόλη της βόρειας Ελλάδα και τελικά ντύθηκε νυφούλα! Οχι βέβαια με τον πελάτη, αλλά με επιχειρηματία που γνώρισε τυχαία σε βραδινή έξοδο… Ωστόσο, το παρελθόν δεν διαγράφεται. Και στην περίπτωση της πρωταγωνίστριας της ιστορίας που θα σας αφηγηθούμε παρακάτω το παρελθόν «ξύπνησε» σαν εφιάλτης και διέλυσε τον γάμο της!

Πριν από λίγα χρόνια η πρώην εστεμμένη, η οποία εργαζόταν σκληρά ως συνοδός πολυτελείας παράλληλα με το μόντελινγκ προκειμένου να ενισχύει το εισόδημά της, γνώρισε τον γοητευτικό άντρα που έμελλε να την κάνει… κυρία!

Η εκρηκτική κοπέλα, με κορμί σαν χέλι και ψηλή σαν κυπαρίσσι, προτού πατήσει καλά καλά τα 25 ήταν ήδη περιζήτητη στους επιχειρηματικούς κύκλους ανά την Ελλάδα. Η γλύκα, το υπέροχο χαμόγελο και η μόρφωσή της ήταν το «πακέτο» που πλάσαρε στους πλούσιους θαυμαστές της.

Το τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια ήταν μια extra προσφορά, χωρίς χρέωση φυσικά, αφού λάτρευε να κουνά αισθησιακά τους γοφούς της μπροστά στα μάτια των αντρών που… έβραζαν από πόθο. Οποιος όμως την ήθελε για ένα βράδυ δική του έπρεπε να την πληρώσει ακριβά.

Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι της σε πόλη του Βορρά, καλεσμένη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής για… παιχνιδάκια και βόλτες, το μοντέλο πέρασε τέσσερις ημέρες «ζάχαρη» και πληρώθηκε αδρά για τις υπηρεσίες της. Ενα βράδυ, καθισμένη στην μπάρα ενός κακόφημου μπουζουξίδικου της περιοχής, παρέα με μια κοπέλα που γνώρισε εκεί, η ωραία Αθηναία περίμενε τον πελάτη της. Εκείνος άργησε λίγο στο ραντεβού τους και η εντυπωσιακή κοπέλα, αφού δεν συνοδευόταν έγινε γρήγορα «μήλον της Εριδος» για τους αρσενικούς θαμώνες. Οταν κατέφθασε μπροστά της η πρώτη σαμπάνια από πελάτη του μαγαζιού κολακεύτηκε. Ο νεαρός λεφτάς που την κέρασε ήταν νόστιμος. Ωστόσο, προηγούνταν η δουλειά.

Στο σκυλάδικο

Την επομένη μέρα, κι ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, το πρόσωπο του άντρα που τη φλέρταρε το προηγούμενο βράδυ δεν έφευγε από το μυαλό της. Πήγε ξανά στο σκυλάδικο και για καλή της τύχη ο γόης ήταν εκεί! Γνωρίστηκαν, φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και ένας έρωτας όλο τρέλα άρχισε ανάμεσά τους. Εκείνη του συστήθηκε ως μοντέλο, δείχνοντάς του φωτογραφίες από τον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο είχε πάρει μέρος. Ο πλούσιος επαρχιώτης θαμπώθηκε.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε! Το ζευγάρι παντρεύτηκε, παρά τις αντιρρήσεις της ισχυρής οικογένειας του γαμπρού. Δεν επιθυμούσαν για τον γιο τους μια ξένη. Το μόνο θετικό ήταν πως εκείνη δέχτηκε να εγκαταλείψει την Αθήνα για να μείνει μαζί του. Η αδελφή του γαμπρού παρ’ όλα αυτά δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι δύο γυναίκες είχαν τις χειρότερες σχέσεις, αφού ήταν ανταγωνιστικές σε χρυσαφικά και ακριβά ρούχα.

Η κουνιάδα είχε βάλει σκοπό να χωρίσει τον αδελφό της και έψαχνε με λύσσα να βρει από πού κρατούσε η σκούφια της. Αλλωστε, είχε ανθρώπους για να τους βάλει να ψάξουν. Κι όταν έμαθε τελικά, στήθηκε… γλέντι τρικούβερτο στο σπίτι των νιόγαμπρων.

Ακόμα έχουν να το λένε στην περιοχή για τον καβγά τους αλλά κυρίως για τους χαρακτηρισμούς και τα επίθετα με τα οποία «στόλισε» η μεγάλη φαμίλια τη νύφη, την οποία έδιωξαν μόνο με τα ρούχα της!

Η κοπέλα εργάζεται τώρα σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας ως υποδοχή και ξανά, πολύ διακριτικά, ως συνοδός εύπορων ανδρών. Οι σέξι φωτογραφίες της στο Instagram κόβουν την ανάσα και σίγουρα ποζάρει έτσι για να πικάρει, μεταξύ άλλων, την πρώην κουνιάδα της.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ