Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Ντίνα Κώνστα: Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου

0
662

Ντίνα Κώνστα: Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου

❱❱ Η Ντίνα Κώνστα θρηνεί ακόμα τον «γιο» της κι ας συμπληρώθηκαν χθες δέκα χρόνια από την άγρια δολοφονία του «Μαρκορά» Νίκου Σεργιανόπουλου

Από τους
Μαρία Μεϊμάρη, Νίκο Νικόλιζα

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του αγαπημένου Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές, η τηλεοπτική μητέρα του Ντίνα Κώνστα ξεσπά για τον άδικο χαμό του και μιλάει για τον αφόρητο πόνο που της άφησε η τραγική απώλεια του αξέχαστου ηθοποιού!

Χθες ήταν η θλιβερή επέτειος της σφαγής του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία και μονοπώλησε τις γυναικείες φαντασιώσεις ως καθηγητής Κωνσταντίνος Μαρκοράς στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι», αλλά στην προσωπική του ζωή φλέρταρε για χρόνια με την αυτοκαταστροφή.

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», η γνωστή ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, η οποία αγαπήθηκε ως Ντένη Μαρκορά, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τη θλίψη της για τον θάνατο του τηλεοπτικού γιου της. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο, κατά την οποία «βομβαρδιζόταν» καθημερινά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του 56χρονου. «Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου!» ανέφερε φανερά αναστατωμένη η αγαπημένη ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι βίωσε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου σαν να ήταν πραγματικό της παιδί: «Ηταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή».

Ανάμεσα σε όσους θυμήθηκαν χθες τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το πλατό των «Δύο ξένων», συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της σειράς. «Σε γνώρισα τόσο λίγο. Με κέρδισες τόσο πολύ. Δέκα χρόνια χωρίς τον υπέροχο Νίκο Σεργιανόπουλο» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια στην τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram για τον ηθοποιό, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία μαζί του από εκείνη την εποχή.Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουνίου του 2008, όταν το πανελλήνιο πληροφορήθηκε συγκλονισμένο την τραγική είδηση πως ο 56χρονος ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε κατακρεουργημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μετεώρων 14 στο Παγκράτι. Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, η οποία μπήκε νωρίς το πρωί στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με το αποκρουστικό θέαμα του ηθοποιού, ο οποίος ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Ο Γεωργιανός δράστης

Επειτα από 51 μέρες, η Αστυνομία κατόρθωσε να εξιχνιάσει το έγκλημα και συνέλαβε ως δράστη τον Γεωργιανό Δαυίδ Μουρτινέλι, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του υπό το βάρος των ενοχοποιητικών στοιχείων. Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου ζωντάνεψαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ο δολοφόνος υποστήριξε ότι το μοιραίο βράδυ τον πλησίασε το θύμα και τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του με την πρόφαση ότι θα έφερνε και γυναίκες. Εκεί έκαναν χρήση κοκαΐνης και όταν ο ηθοποιός τού ζήτησε να προβούν σε σεξουαλική πράξη υπό την επήρεια των ναρκωτικών τού επιτέθηκε κατάφεροντάς του δεκάδες μαχαιριές.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε αρχικά σε κάθειρξη 20 ετών και δέκα μηνών, καθώς τα ισόβια «έσπασαν» με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου εντίμου βίου. Ομως, ο εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός killer να δικαστεί από μηδενική βάση και το Εφετείο να τον καταδικάσει σε ισόβια.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

Τα συγκινητικά λόγια του φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου για τα δέκα χρόνια από το χαμό του ηθοποιού.

Σκοτεινή και δύσκολη επέτειος η χθεσινή μέρα για τους φίλους και τα πρόσωπα που αγάπησαν τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Στις 4 Ιουνίου του 2008 ο ηθοποιός είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, τραυματισμένος θανάσιμα με 21 μαχαιριές. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί επί χρόνια με τον Νίκο Σεργιανόπουλο τόσο για την σειρά «Δύο ξένοι», όσο και για την «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» συγκλόνισε με τα λόγια του για τον ηθοποιό σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…Α ρε Νικόλα…σαν σήμερα έφυγε βασανισμένο το κορμί σου…γιατί η ψυχή βασανιζότανε χρόνια…είναι κάτι ώρες που δεν φεύγεις από το μυαλό μου…σε θυμάμαι να λάμπεις δίπλα στην Εβελίνα…αυτό το έζησαν όλοι..τα καλύτερα όμως τα άφησες για μας…τα γέλια μας στο Γαλαξίδι…τα τραγούδια της Χαρούλας στο μπαλκόνι στο Μετς…τα ιταλικά 45αρακια που γεννάγανε ποιητικούς ακροβατισμούς για να καταλήξουν στις μπαλαφάρες που λάτρευες…τα κλάματα στο ξαφνικό για μνήμες που δεν ξεθώριασαν μέσα σου…την αγκαλιά σου…και όσα δεν θέλω να μοιραστώ με κανένα γιατί ήταν δικά μας…φιλί στη ψυχούλα σου που ξέρω ποια πως δεν πονάει…» έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου αναρτώντας το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς».

espressonews.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ