Η πιο ψαγμένη τεχνική για πολλαπλούς οργασμούς!

0
1242

 

Μία ψαγμένη τεχνική για να της χαρίσεις πολλαπλούς οργασμούς

Το Super Orgasm είναι το ντοκιμαντέρ που όλοι οι άντρες πρέπει να δούμε.

Μέχρι και σήμερα, οι πολλαπλοί οργασμοί σε μία γυναίκα θεωρούνται μύθος για τους περισσότερους άντρες εκεί έξω. Για την ακρίβεια, η μεγαλύτερη μερίδα των αντρών, είτε το θεωρεί υπερβολικά δύσκολο να συμβεί, είτε πιστεύει πως δεν υπάρχει. Οι «σούπερ οργασμοί» ωστόσο, σύμφωνα με ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Channel 4, όχι μόνο είναι πέρα για πέρα αληθινοί αλλά είναι και πιο εύκολοι απ’ ότι πίστευες μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ Super Orgasm της Λιζ Φρεντ, με τις σωστές κινήσεις και την σωστή τακτική, μπορείς να κάνεις μία γυναίκα να έρθει σε οργασμό, όχι μία και δύο, αλλά 100 φορές ταυτόχρονα. Και ποιος άντρας δεν θέλει να προσφέρει τόση ευχαρίστηση στο κορίτσι του, σωστά;

 

 

Ακόμη και αν το Super Orgasm έχει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς θα τα καταφέρεις, αξίζει να αναφερθεί η σημασία που δίνεται στα προκαταρκτικά. Συνιστάται πολύ ώρα. Περισσότερη από όση διέθετες συνήθως. Η Φρεντ συμβουλεύει πως αξίζει να αφιερώσεις τουλάχιστον 25 λεπτά στα προκαταρκτικά, ώστε να της δώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να συνηθίσει την διέγερση και να χαλαρώσει. Ο στόχος είναι να διεγείρεις, όχι μόνο την ηβική περιοχή της, αλλά ολόκληρο το σώμα της με τις κινήσεις, το σώμα σου αλλά και την αναπνοή σου. «Χρειάζεται προπόνηση και λίγη πίστη στον εαυτό σου». Στο κομμάτι της διείσδυσης, η αναπνοή παίζει εξίσου μέγιστο ρόλο. Καλείσαι να αναπνέεις  αργά και σταθερά κάθε φορά, έτσι ώστε να μπορείς να ελέγχεις την στύση σου, να καλμάρεις το μυαλό και να ελέγχεις την ενέργεια που διοχετεύεις.

Δεν το λες παιχνιδάκι, αλλά practice makes perfect. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ