Ο Απόστολος Γκλέτσος στην Κω!! Ο φετινός προσκεκλημένος της Μαρίας Βαμβακούση! (Pics)

12
5413

Κάθε χρόνο έχει και μια ευχάριστη έκπληξη η Μαρία Βαμβακούση.

Προσκαλεσμένος για φέτος είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην επικαιρότητα  εδώ και περίπου 25 χρόνια… ο Απόστολος Γκλέτσος!

Ο Απόστολος Γλέτσος θα έρθει στην Κω για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της μεγάλης έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας των μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση την Κυριακή 10 Ιουνίου στο Mylos beach bar.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν στις εκθέσεις των μαθητών της Μ. Βαμβακούση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Στέφανος Μιχαήλ (πέρσι) η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γρ. Αρναούτογλου, ο Α. Γεωργίου (Αχιλλέας Μπρούσκο) , ο Κούλης Νικολάου (Ματθαίος , Μπρούσκο) , ενώ πέρσι την πανέμορφη Χριστιάνα Μούζουρα από το σίριαλ Δίδυμα Φεγγάρια.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1967 στο Βόλο, Μαγνησίας. Γιος του στρατιωτικού Ευστάθιου Γκλέτσου και της Βασιλικής Kαρδάση. Η καταγωγή μου είναι από τη Στυλίδα Φθιώτιδας. Λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Υπηρέτησα στους Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων για είκοσι εννέα μήνες, ως έφεδρος ανθυπολοχαγός.

Έκανα σπουδές θεάτρου, στη σχολή Θεοδοσιάδη και εργάστηκα ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση. Έχω ασχοληθεί με πολλά επαγγέλματα και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα επιχειρηματική δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων μου  επιμορφώθηκα σε θέματα Στρατηγικής και Διατροφολογίας.

Έχω μία δεκαεξάχρονη κόρη, την Βαλίσια.

Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος για οκτώ χρόνια. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εκλέχθηκα Δήμαρχος στο τόπο καταγωγής μου τη Στυλίδα.

Ημ. γεν.:

27/6/1967

Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Δήμαρχος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στυλίδα. Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1967. Έχει υπάρξει παντρεμένος με τη Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, κόρη του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη. Ο γάμος έγινε τον Αύγουστο του 1998 και κράτησε μόλις 2 μήνες. Ο Απόστολος Γκλέτσος, το 2001 γνώρισε την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα με την οποία απέκτησε εκτός γάμου, μια κόρη, την Βαλίσια. ‘Εχει επίσης, υπάρξει ζευγάρι με τις Βερόνικα Αργέντζη, Μιμή Ντενίση, Άννα Βίσση και Γωγώ Μαστροκώστα με την οποία είχαν αρραβωνιαστεί.

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • έλα εσυ 1,5 χρόνο υπομονή και φέρε και το χαρέμι σου !!!!!!!εισαι μερακλής ρε φίλε

  1. Ξερει τι κανει η ζωγραφος…καλει προσωπα που βρισκονται στο επικεντρο!!!!Αυτες τις μερες ο κ.Αποστολος Γλετσος συζητηθηκε πολυ…Οποτε εχω μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση γυρω απο το ονομα μου….που λεει και Ζωζω!!!

  2. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ;;; ΔΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;;; ΑΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;;;;Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ‘ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ’ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

    • Μιλάμε για πολύ "σελέμπριτι". Θα μας εξηγήσει πως του άρεσε όταν πήγαινε με....

      Τι σχέση έχει αυτό με έκθεση αγιογραφίας να μου εξηγήσετε

  3. Δυστυχώς βλεπω πολυ μικροπρέπεια στα σχόλια.
    Δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί μια παρουσία κάποιου σε μια έκθεση ζωγραφικής. Θεωρούσα οτι εχουμε κάποιο πολιτισμό και οχι οτι είμαστε άνθρωποι με κακιά. Γιατι κακιά ειναι τέτοιου είδους σχόλια και οχι άποψη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ