Αρχική Ειδήσεις Life Style Πόπη Τσαπανίδου: «Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω το θάνατο του συζύγου...

Πόπη Τσαπανίδου: «Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω το θάνατο του συζύγου μου αλλά τώρα είμαι καλά» (video)

0
1165

«Θα ήταν αστείο να έκανα ένα παιδί τώρα»

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης Στη Φωλιά των Κου Κου. Η όμορφη κι επιτυχημένη δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν η ίδια ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους.

«Μου πήρε πολλά χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά» είπε ακόμη…

Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ μικρές πληγές», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, βουρκωμένη και με ένα κόμπο στον λαιμό είπε: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια. Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται»;

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Γίνεται, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Το ίδιο λέω και στον κόσμο που περνάει δύσκολα μέσα στην κρίση και που δεν έχει βρει τόσα χρόνια τα πατήματά του. Είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε. Το παίρνεις απόφαση και λες τώρα θα κοιτάξω μπροστά. Και το μπροστά θα είναι δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα ξαναγελάσω, θα ξαναχαρώ. Κάποια στιγμή θα μάθω να ζω με αυτό.

Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, να τους αγαπάς, να γελάς μαζί τους γιατί ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να τελειώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ντο συνειδητοποιεί κανείς.

Είμαι 51 και η μεγάλη μου κόρη είναι 29 και οι μικρές 26! Θα ήταν αστείο να έκανα ένα παιδί τώρα…

Για μένα η οικογένεια είναι ένα απωθημένο. Είμαι με έναν άνθρωπο μαζί και περνάμε πάρα πολύ καλά, τον ήρωα αυτόν -έτσι λέει ο ίδιος, κάτι θα ξέρει. Είναι κανονικός άνθρωπος, όχι της showbiz».

Βίντεο: zappit

Η Πόπη Τσαπανίδου όταν ήταν 16 ετών! (φωτο)

 

Τότε που ξεκινούσε την καριέρα της

Αναδρομή στο παρελθόν για την Πόπη Τσαπανίδου η οποία πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της όταν ήταν 16 χρονών και ξεκινούσε την διαδρομή της στη δημοσιογραφία.

Πρόκειται για ένα ένα πορτρέτο της ίδιας ενώ κάλυπτε για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας στο Μακεδονία Παλλάς.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου συνοδεύεται και από μια προσωπική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων γράφει: «Αν μπορούσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως «στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!«».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Υπάρχουν πολλές μικρές ιστορίες που κρύβουν μεγάλες διαδρομές. Διαδρομές ευχάριστες, διαδρομές δύσκολες, διαδρομές γεμάτες αγάπη και πάθος. Η δική μου διαδρομή στη δημοσιογραφία ξεκίνησε στα 16. Η φωτογραφία είναι από εκείνη την εποχή. Την τράβηξε ένας από τους φωτορεπόρτερ-θρύλους -ο Γιάννης Κυριακίδης- και εγώ ντρεπόμουν που ένας σπουδαίος έβαζε και εμένα στο κάδρο του. Είμαι στο Μακεδονία Παλλάς καλύπτοντας για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας. Καλεσμένη σε επίσημο δείπνο με τόσα μαχαιροπίρουνα αραδιασμένα μπροστά μου όσα δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.
16 ετών!

Με όνειρα και ορμή να τα πετύχω. Με αγωνία, αν θα τα καταφέρω… Πόνο και αμφιβολία για τις δυνάμεις μου σε κάθε αποτυχία… Να κοιτώ συνεχώς στο αύριο με ένα φόβο αλλά και αστείρευτη επιμονή για συνεχή προσπάθεια. Ενθουσιάστηκα, απογοητεύτηκα, χάρηκα, λυπήθηκα, έπεσα αλλά συνέχεια σηκωνόμουν και κοιτούσα μόνο μπροστά. Κι αν μπορούσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως «στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!»
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Υ.Γ Είναι ωραίο να υπάρχουν πράγματα που μας εμπνέουν και μας ξυπνούν μία νοσταλγία για τη δική μας μικρή ιστορία… Δική μου έμπνευση ήταν η σειρά των video της #LeasePlanHellas για όλους αυτούς που γράφουν καθημερινά τη δική τους μεγάλη διαδρομή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ