Άνθιμος Ανανιάδης: Τα σχέδια γάμου με την εγκυμονούσα σύντροφό του!

0
266

Πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος από ποτέ είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός, πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο του, καρπό του έρωτά του με την 19χρονη σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή! Η καλλονή είναι έξι μηνών έγκυος και ο ερχομός του μωρού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

«Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος! Είναι κάτι που δεν το επιδιώξαμε, αλλά όταν το μάθαμε χαρήκαμε πάρα πολύ! Η Μαρία – Νεφέλη βρίσκεται στον έκτο μήνα και παρότι στην αρχή είχε κάποια αδιαθεσία, τώρα είναι μια χαρά. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε πάρει την απόφαση να μη δημοσιοποιήσουμε την εγκυμοσύνη στους πρώτους μήνες και να κάνουμε την έκπληξη!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην Real Life.

Μάλιστα, ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκαλύπτει ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, καθώς αυτό που προέχει είναι ο ερχομός του παιδιού τους, ο οποίος αναμένεται τέλη Μάρτη: «Κάθε πράγμα στο καιρό του. Τώρα έχουμε τις ετοιμασίες για την άφιξη του μωρού στα τέλη Μαρτίου. Έχουμε καιρό για τον γάμο. Άλλωστε, αυτή την περίοδο προετοιμάζω τα γυρίσματα μιας ταινίας, ενώ πρόκειται να ανεβάσω και μια θεατρική παράσταση . Πρώτα θα γίνω μπαμπάς και ύστερα γαμπρός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ