Κώστας Σπυρόπουλος: Μετά την Αλίκη και τη Λιάνη, ποια η νέα λαμπερή μεγαλοκοπέλα του [φωτο]

2
1265

Ποια η νέα αγαπημένη του Κώστα Σπυρόπουλου;

Μετά από χρόνια μοναξιάς ο Κώστας Σπυρόπουλος δείχνει να έχει βρει τον έρωτα της ζωής του, στα μάτια της πασίγνωστης κοσμικογράφου.

Ύστερα από τις σχέσεις του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Δήμητρα Λιάνη ο Κώστας Σπυρόπουλοςπαντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια την Μαρίνα Ασλάνογλου. Ωστόσο, ο γάμος τους τελείωσε άδοξα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη, μπορεί να είναι μαζί πολύ λίγο καιρό όμως δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο.

Τουλάχιστον έτσι δείχνουν η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος τους οποίους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε πρόσφατη έξοδό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από μερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα και δεν ξεκόλλησαν ούτε στιγμή από την αγκαλιά του άλλου. Μεγάλος έρωτας από ότι φαίνεται.

Στην παρέα τους κάποια στιγμή προστέθηκε και ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγινε επίσης μάρτυρας –όπως και οι υπόλοιποι θαμώνες- των τρυφερών ενσταντανέ του ζευγαριού, Κώστα Σπυρόπουλου και ΧριστίναςΠολίτη.

Ο έρωτας τους μέρα με τη μέρα δένεται όλο και περισσότερο, ανακαλύπτοντας πόσο πολύ ταιριάζει. Μπορεί να άργησαν να συναντηθούν αλλά φαίνεται πως τώρα που συναντήθηκαν, δεν πρόκειται να αφήσουν τον χρόνο να περνάει έτσι.

 

ΠΗΓΗgossiplife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ