Αποκλειστικό! Πάολα: Για πρώτη φορά μιλάει στην δικιά μας Α. Σαρηγιάννη για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη: «Ντρέπομαι να πω ότι…»

0
349

Η κάμερα του Youweekly.gr συνάντησε την Πάολα στο Κέντρο Αθηνών!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly.gr και στην Άννα Σαρήγιαννη, μιλώντας για όλους και για όλα! Η Πάολα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μονάκριβη κόρη της και την σχέση που έχουν μεταξύ τους… Η ίδια αποκαλύψε πως είναι πολύ καλή νοικοκυρά και φροντίζει να περιποιείται το παιδάκι της φτιάχνοντάς της φαγητά που της αρέσουν…Δεν λέει ωστόσο όχι σε άλλο ένα μωρό και με το καλό το περιμένει να έρθει…

Η Πάολα ασφαλώς αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που διανύει μετά τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα, αλλά και την δυσάρεστη είδηση του τροχαίου με τον Παντελή Παντελίδη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, το ένα συμβάν έγινε πολύ κοντά στο άλλο και είναι μια τραγική και εφιαλτική περίοδος. Για πρώτη φορά λοιπόν μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του νεαρού τραγουδιστή ανοίγοντας την καρδιά της στο Youweekly.gr! Η ίδια ειπε χαρακτηριστικά: «Το να πω απλά ότι μου λείπει ο Παντελής…ντρέπομαι να πω απλά ένα ναι…Δεν ξέρω…» Δείτε την συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗyouweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ