Με πολύ κέφι η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της οργάνωσης «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Κω, στη Νέα Φαντασία

0
14071

Τα δραστήρια μέλη του Σύλλογου  «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» της  Κω, με πρόεδρο την κ.Τασία Μπεσίρη, έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα  τους στην γεμάτη από  κόσμο Νέα Φαντασία, το μεσημέρι της Κυριακή 21 Ιανουαρίου.
 Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.
Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν αφενός να τηρηθεί το έθιμο της κοπής της πίτας,  η ανταλλαγή ευχών για την χρονιά που διανύουμε,και αφετέρου για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη!
Η πρόεδρος του Δ.Σ. Τασία Μπεσίρη, ευχαρίστησε τα μέλη, τις φίλες και τους δωροθέτες για την παρουσία και την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ως παράγοντας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας , με αξίες φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Έπαρχος Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου και η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ενώ παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Χατζηθωμά.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/27126-me-poly-kefi-i-ekdilosi-kopis-tis-vasilopitas-tis-organosis-gynaikes-xoris-synora-ko-sti-nea-fantasia

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ