Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΓΕ σε εορταστική ατμόσφαιρα στο KOS DIVINE

7
13276
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

(Φωτογραφίες & ΒΙΝΤΕΟ : kostv.gr)

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΓΕ

Με πολύ κόσμο, έγινε η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΕΓΕ, το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου KOS DIVINE.

Την  πίττα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Ναθαναήλ, πλαισιωμένος από τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, παράρτημα Κω. Η   αεικίνητη πρόεδρο της ΕΓΕ,      κ. Μαίρη Φάκκου, καλωσόρισε τις καλεσμένες της και αναφέρθηκε εν συντομία στην πρόσφορα και στο   εποικοδομητικό έργο της ΕΓΕ στην κοινωνία,  που αισίως διανύει την τέταρτη δεκαετία της.         Σε μια φιλική και γιορτινή  ατμόσφαιρα προσφέρθηκαν, ζεστό τσάι και καφές, με νοστιμότατα βουτήματα.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Κοκόνα  Γιακαλή

Ξανθίππη Αγρέλλη

Βίντεο: KOS TV

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μία κοπή πίτας και μια εκδήλωση το χρόνο. Ε, να κρατάμε τις θέσεις χροοοονια τώρα. τι λόγο ύπαρξης έχει αυτή η οργάνωση δεν έχω καταλάβει.

    • Στα αρνητικα σχολια γιατι δεν απαντατε και χαιρεστε με τα θετικα που μαλλον μονες σας γραφετε;

  2. Ευτυχώς που είχατε νέες κοπέλες πάλι… Βρε βοηθήστε το νέο κόσμο να σταθεί στα πόδια του, τις νέες κοπέλες να ανοίξουν τα μάτια τους… Δώστε τους κίνητρα να ασχοληθούν… κάθεστε και ευλογάτε τα γένια σας….

  3. Οι ιδιες παρουσιες καθε φορα!!!Πειτε κυριες της ΕΓΕ το εργο σας προς τους εχοντας αναγκη συμπολιτες μας;Ολες με πλουσια τσεπη ,μοιραστε στο φτωχο συνανθρωπο σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ