20 χρόνια «Γυναίκες χωρίς Σύνορα» Κω: Τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη του τμήματος

0
21244

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων, έγινε η έναρξη του εορταστικού τετραήμερου εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από την ίδρυση των «Γυναικών Χωρις Σύνορα» Κω, στο Λαογραφικό μουσείο, με απολογισμό δραστηριοτήτων , ενώ τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη του τμήματος , από την πρόεδρο Τασία Μπεσίρη, με την πρ. έπαρχο Μαρία Κυπραίου να χαιρετίζει την εκδήλωση και να θυμάται την ίδρυση του συλλόγου, αφού και η ίδια ως έπαρχος, είχε πρωτοστατήσει στη δημιουργία του τμήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, η επικεφαλής της παράταξης ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ Ιωάννα Ρούφα, η ειδική σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής Σταματία Κανταρζή , αρκετοί πρόεδροι γυναικείων και πολιτιστικών συλλόγων και μέλη των «ΓΧΣ» Κω.
Οι στόχοι , είναι η προώθηση της Ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη ανεπτυγμένους λαούς και σε ανθρώπους που πλήττονται από διάφορες καταστροφές, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ