Σύλλογος γυναικών Κω, μέλος ΟΓΕ: «Βιομηχανία μωρών»

0
5027

‘Βιομηχανία μωρών «

Η δράση του κυκλώματος που είχε έδρα  τα Χανιά  εκμεταλλευόταν  γυναίκες  ως δότριες  ωαρίων και ΄παρένθετες » μητέρες, όπως     επίσης μεσολαβούσε  σε παράνομες  υιοθεσίες.                                                                 Γυναίκες που έγιναν ΘΥΜΑΤΑ  ΣΤΥΓΝΗΣ  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ    καθώς αναγκάστηκαν να κυοφορήσουν έναντι αμοιβής λίγων χιλιάδων ευρώ.                                                            Αλλά και Ζευγάρια  ΘΥΜΑΤΑ  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ που πλήρωσαν  αδρά για πλαστά      δικαιολογητικά για παραποίηση  ιατρικών εγγράφων  και όλα αυτά πίσω  από  τη «βιτρίνα  ιδιωτικής κλινικής » .

Τα δυο μέλη διευθυντές της κλινικής, στρατολογούσαν Ευάλωτες Αλλοδαπές      Γυναίκες  ως δότριες ωαρίων  ή ‘ παρένθετες  μητέρες «. Το κύκλωμα  ελέγχεται  για  πάνω  από  400  περιπτώσεις  εξαπάτησης  γυναικών από το 2021 μέχρι το 2023.

Η  κάθε δε περίπτωση είχε κόστος πάνω από 120.000.                                                        Σκεφτείτε  τα κέρδη τους…Η απόλυτη ξεφτίλα μετά το ξέσπασμα του πολέμου  στην        Ουκρανία για την Ελλάδα που θεωρείται   ότι είναι η <πιο ανταγωνιστική σε τιμές…αλλά και με την  πιο ευνοϊκή νομοθεσία>.

Με το νέο  δε νομοθετικό πλαίσιο, υποβοηθούν περισσότερο την  Ανάπτυξη του <αναπαραγωγικού  ιατρικού τουρισμού> Τα θύματα άνεργες, οικονομικές μετανάστριες  Ρομά κ.α.

Ντροπή μας να διαφημίζονται τέτοιες περιπτώσεις κέρδους και εκμετάλλευσης που επιβεβαιώνουν  τη Σαπίλα  του Συστήματος…..

Δε μένουμε αδιάφορες στα παραπάνω.

Είναι ανάγκη  ΝΑ  Παλεύουμε Εναντίον του Σάπιου Αυτού Συστήματος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ