Με πολύ κόσμο η εκδήλωση της ΕΓΕ «Η Μικρασιάτισσα στην Ελλάδα- Δημιουργική συμβολή στη νέα πατρίδα»

2
4055


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Κω σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Κω «Ο Ηρόδοτος» και την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Η Μικρασιάτισσα στην Ελλάδα- Δημιουργική συμβολή στη νέα πατρίδα» στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο-Χάνι.
Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα εκδήλωση την οποία παρουσίασαν η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Μαίρη Φάκκου, η εκπαιδευτικός Χρυσούλα Σαπουλίδου και η δασκάλα Μαρία Χατζηνικολάου. Παρόντες και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Ναθαναήλ, η Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου Ευριδίκη Νάκη, η σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή καθώς και ο π.βουλευτής Ηλίας Καματερός.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο πρόεδρος του Ηροδότου, Αλέκος Μαρκόγλου, ο εκπαιδευτικός Γιάννης Κρητικός και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου.
Παράλληλα λειτούργησε Έκθεση Φωτογραφίας της Μικρασιάτισσας NELLY’S η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, τις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ