Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου: «Σώμα και Ταυτότητα»

0
744

Συμμετοχή του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω, στη Θεματική Εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα», σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κω συμμετέχει στη Θεματική Εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα», που θα πραγματοποιηθεί σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Θεματική Εβδομάδα, απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και χωρίζεται σε τρεις άξονες: α. Τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β. την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ. τις έμφυλες ταυτότητες.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης στον θεματικό άξονα «Έμφυλες Ταυτότητες», μέσα από βιωματικά εργαστήρια, συζητήσεις και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Οι δράσεις αυτές ξεκινάνε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με το Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Κω και θα ολοκληρωθούν το Μάιο, με τη συμμετοχή και άλλων σχολείων.

Η νόμιμη εκπρόσωπος του

Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Δήμου Κω

Πη Βασιλεία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.