Γυναικεία ολόσωμα μαγιό για κάθε σωματότυπο: Τα νέα trends που θα σας συναρπάσουν

0
906

Η κολύμβηση είναι η πιο ολοκληρωμένη φυσική δραστηριότητα που εξασφαλίζει καλή υγεία και ευεξία, ενώ σας βοηθάει να διατηρήσετε μία σμιλεμένη σιλουέτα. Φυσικά είτε πρόκειται για θάλασσα, είτε για πισίνα, δεν γίνεται να μην επενδύσετε σε ανθεκτικά και στυλάτα γυναικεία ολόσωμα μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας, ακόμα κι αν έχετε πιο έντονες και ζουμερές καμπύλες, τα ολόσωμα μαγιό plus size διατίθενται σε μεγάλα μεγέθη με ειδική υποστήριξη για μεγάλο στήθος, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας άσκηση με στυλ και άνεση.

Ποια είναι όμως τα νέα trends που θα φορεθούν φέτος την Άνοιξη και το καλοκαίρι και ποια γυναικεία ολόσωμα μαγιό να διαλέξετε για να τραβήξετε τα βλέμματα;

Δείτε στην συνέχεια τις πιο δημοφιλείς προτάσεις.

Δείξε την άγρια πλευρά σου

Τα animal print και ειδικά τα τιγρέ και λεοπάρ είναι must και αυτή την σεζόν και φυσικά το αγαπημένο αυτό trend δεν θα μπορούσε να λείπει και από τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό. Αν λοιπόν θέλετε εμφάνιση που να ξεχωρίσει στην πισίνα αλλά και στην παραλία, το ηλεκτρονικό κατάστημα to magio έχει την λύση!

Το εξαιρετικά ανθεκτικό μοντέλο Lorin λεοπάρ, από πολυαμίδιο και ελαστάνη, διαθέτει διπλό μαλακό λεπτό μαύρο ύφασμα εσωτερικά για να μην διαφανίζει, ενώ δεν έχει μπανέλα ή ενίσχυση στο μπούστο. Η πίσω μεριά είναι στρινγκ ενώ αγκαλιάζει ψηλά τους γοφούς αναδεικνύοντας τη σιλουέτα σας. Βρες το εδώ, με ακόμη περισσότερα λεοπάρ μαγιό!

Εντυπωσίασε με τις καμπύλες σου

Οι γυναίκες που έχουν λίγο πιο ζουμερή σιλουέτα μπορούν να βρουν τα πιο στυλάτα ολόσωμα μαγιό plus size που θα αναδείξουν τέλεια το σώμα τους. Ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλο στήθος, τα ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα to magio ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ξεχωρίσαμε το ολόσωμο μαύρο μαγιό με λευκό καφέ μοτίβο στο μπούστο που το αναδεικνύει και κολακεύει το σώμα! Ειδικά για μεγάλο στήθος, ο έξυπνος σχεδιασμός και τα μοτίβα που έχουν τα συγκεκριμένα ολόσωμα μαγιό plus size, δημιουργεί μία εικόνα τέλειας αναλογίας και εντυπωσιακής εμφάνισης, ενώ οι ρυθμιζόμενες τιράντες και το στρατηγικά τοποθετημένο πίσω κούμπωμα παρέχουν απόλυτη υποστήριξη.

Βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα γυναικεία ολόσωμα μαγιό αλλά και ολόσωμα μαγιό plus size στο ηλεκτρονικό κατάστημα to-magio.gr και βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ