Σύλλογος Γυναικών Πυλίου: Προσφορά στο 2ο Νηπιαγωγείο Πυλίου (παλιό δημοτικό σχολείο Αμανιού)

7
2328

Το ενδιαφέρον και την  αγάπη  μας  προς τις γυναίκες και τα παιδιά την έχουμε δείξει έμπρακτα  με πάρα πολλούς τρόπους κατά την διάρκεια της θητείας μας στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυλίου η Αναξίκλεια.  Είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα που αξίζει να προσφέρεις απλόχερα .

Για μια τέτοια μικρή αλλά εξίσου σημαντική προσφορά,  θέλω να σας ενημερώσω που έλαβε χώρα στο 2ο Νηπιαγωγείο Πυλίου (παλιό δημοτικό σχολείο Αμανιού). Κατόπιν αιτήματος από το  εκπαιδευτικό προσωπικό και την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου προχωρήσαμε σε τροποποίηση της κεντρικής εξώπορτας  την καλωδίωση και τοποθέτηση θυροτηλέφωνου εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον συγχωριανό μας ηλεκτρολόγο που εργάστηκε  αφιλόκερδός. (δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του) . Η συμμετοχή σας δυναμώνει την προσπάθεια και την πίστη για συλλογική δράση και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Ζεσταίνει τις καρδιές μας! Συνεχίζουμε μαζί… Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται οικονομικά και ηθικά ούτω σώστε να μπορούμε να προσφέρουμε  την βοήθεια μας όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Σας ευχαριστούμε σας ευχόμαστε καλές γιορτές γεμάτες υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πολλά χαμογέλα.                                     

                                    Το ΔΣ του Συλλόγου  Γυναικών Πυλίου

                                                       Με τιμή η πρόεδρος

                                                          Κάννη  Καλλιόπη

 

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας για αλλη μια φορά!!! Σας ευχαριστώ προσωπικά για οσα έχετε προσφέρει.

  2. Ο Σύλλογος έκανε την προσφορά αυτή…… άλλος έπρεπε να το δημοσιεύσει… και να πει μπράβο και ευχαριστώ στον Σύλλογο…????

  3. Ο σύλλογος 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου θα βγάλει ευχαριστήριο ….είναι το ελάχιστο που οφείλουμε σε συλλογους και ιδιώτες που απλόχερα μας βοηθούν καθημερινα !Οπου υπάρχει θέληση και διάθεση για την επίλυση προβλημάτων που διαιωνίζονται ,,η αμοιβαία βοήθεια και προσφορά θα πρέπει να δημοσιοποιούνται και ας ενοχλεί !

  4. Το ευχαριστήριο ήταν Γιάν όλους τους πολίτες που συνέβαλαν με το υστερημα τους στην συγκέντρωση του ποσού για την κατασκευή αυτή !

  5. Δλδ σε κάποιους ανθρώπους πού έτρεχαν 1 μήνα για να φτιάξουν αυτό το σχολείο με οποία προβλήματα έχει αυτό, γιατί είναι πολύ παλιό κτήριο, τι πρέπει να πούμε δλδ, και μην μού πείτε ήταν υποχρέωση τούς, ήθελαν το έτρεχαν με ολα τα προβλήματα πού αντιμετώπισαν και το παρέδωσαν σε πολύ γρήγορο χρόνο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.