Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Τμήμα Κω: Ευχαριστήριο για οικονομική ενίσχυση σε έξι νεοεισαχθέντες φοιτητές

0
485

Η Οργάνωση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Κω, παραδοσιακά  κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούσε φιλανθρωπική εκδήλωση. Τα έσοδα διατίθονταν σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείων,  που δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν ενισχυτική διδασκαλία σε φροντιστήρια, λόγω οικονομικών δυσκολιών των οικογενειών τους, είχαν όμως επιτυχία στα Πανεπιστήμια της Χώρας, βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Πραγματοποιούνταν συνεργασία με τους Λυκειάρχες όλων των Λυκείων του νησιού, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία. Για τα  καλοκαίρια 2020 και 2021, λόγω της πανδημίας covid-19 δεν πραγματοποιήθηκαν ανάλογες εκδηλώσεις.

Παντού όμως υπάρχουν άνθρωποι της προσφοράς. Και για τις  «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Κω, ένας ανάλογος ΑΝΘΡΩΠΟΣ φέτος έχει όνομα και πρόσωπο. Η φίλη Ulrike Paulus, Γερμανικής Υπηκοότητας, κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό  της Οργάνωσης το ποσό των 5.580€  ως δωρεά. Τα χρήματα διατέθηκαν σε έξι Νεοεισαχθέντες Φοιτητές.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ . ευχαριστούν θερμά την κ. Ulrike Paulus και την ευγνωμονούν για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται.

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.:

Α. ΜΠΕΣΙΡΗ                                                                           Ε. ΚΟΝΔΥΛΗ

K.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

Σ. ΚΡΙΘΑΡΑ

Ε. ΜΑΣΤΡΑΧΑ

Κ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δ. ΓΙΑΧΟΥ

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.