Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυλίου | Τα έσοδα για την αγορά καρδιογράφου για την μαιευτική γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας

0
589

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυλίου                                                                                                                  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου μας, που διοργανώθηκε  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, αλλά με απώτερο σκοπό τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την αγορά καρδιογράφου για την μαιευτική γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας. Ένα  μηχάνημα απολύτως απαραίτητο για την λειτουργία της κλινική, αλλά και απαραίτητη η χρήση του σε όλες τις εγκυμονούσες  γυναίκες ανεξαρτήτως καταγωγής χρώματος και ηλικίας,  που βρίσκονται στην ευχάριστη κατά άλλα διαδικασία της γέννας..Σε σε αυτήν  την προσπάθεια μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε καταστήματα και  επιχειρήσεις  της τοπικής μας κοινωνίας  τα οποία μας  ενίσχυσαν με  χορηγίες  δώρα και προσφορές.

                          Χορηγοί  μας λοιπόν ήταν

Το MARINOS service Χρήστος και Μανώλης Μαρίνος ,Το Ι ΚΤΕΟ Κω Τζανετουλάκου, η ΥΔΡΟΠΗΓΗ του κ. Παύλου Δρόσου, τα κρασιά PETRA Mαρίνου Μανώλης και Ηλίας Μαρίνος, Το εμπόριο τροφίμων και ποτών Μηνάς Κασίου ΑΕ, η επιχείρηση TROFO του Μιχάλη Κασίου,Το αρτοποιείο η Λίμνη του Αντώνη Βρέττη, Ο ΦΟΥΡΝΟΣ του Κώστα Κώστας και Φλωρεντία Παππή , η επιχείρηση PIKOYLAS FARMS Ηρακλής Πίκουλας, το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων Σεβαστή Κεφαλιανού, το κομμωτήριο ΚΑΤΕΡΙΝΑ  Κατερίνα Κεφαλιανού, Το κομμωτήριο ΓΙΩΤΑ Γιώτα Διαμαντή , το κομμωτήριο SCISSORS Στέλλα Ταβερναράκη, τα ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ Γιασεμή Αφενδούλη, το SVELTO CAFÉ Στούππος Σταμάτης, το DELICIOUS CAFÉ Πέτρος και Βαρβάρα Κατσούλη, το πρατήριο υγρών καύσιμων REVOIL   του Γιάννη Κιάρη, το κατάστημα  ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, η καφετέρια F&G Σέβη και Αθανάσιος Ξενίκα ,το ψητοπωλείο ΠΑΧΟΣ Θεόδωρος Πάχος και ο Μουσικός  Δημήτρης Κεφαλιανός .

                     Τα δώρα για την λαχειοφόρο έδωσαν.  

Το κατάστημα SPATZ της κ. Κατερίνας Μαύρου.

    Το  χρυσοχοείο του κ. Χαιδαράκη.

  Το εργοστάσιο  επίπλων  Πίκουλας Μιχάλης και υιοί.

   Το κατάστημα  agapo kuzina Ανθούλα και Ιούλιος Καλαποδά.

  Το ταξιδιωτικό γραφείο  enjoy travel της κ. Σαπφώ Θεωδορέλη.

  Το Malena star της  οικογένειας  Κέλλυ.      

  Το κατάστημα TULIPA του κ. Κωνσταντινίδη.

  Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΚΩ Τζανετουλάκου.

   Το κατάστημα PANDORA

   Το εστιατόριο – μπάρ   Η2Ο  Του κ. Πουλιού.

   Το βιβλιοπωλείο ΕΚΦΡΑΣΗ  του κ.Κλάδη

Η  PANDROSIA της  οικογένειας  Παύλου και Καίτης Δρόσου.

 Τα SM  ΚΡΗΤΙΚΟΣ. 

 Το κατάστημα  MODA MARGARITA  της κ. Μαργαρίτα Μαστόρου.                                         

Να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιγραφές Παπανικολάου για την ευγενική προσφορά των προσκλήσεων  και των αφίσεων.

 Ένα  μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Μέγα χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης μας  το RADIO CITY 93  και το RADIO EKFRASΗ 93 επίσης χορηγό επικοινωνίας. Ένα  μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  για την πολύτιμη βοήθεια τους   επικοινωνώντας όλες τις εκδηλώσεις μας . Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτούς που παρευρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας την κ. Μαρία Πολίτου την κ. Κατερίνα Χατζημανώλη και τον κ. Μανώλη Οικονόμου. Σας ευχαριστούμε.

Το πιο θερμό μας ευχαριστώ στο γαλακτοκομείο ΓΙΑΝΝΟΥ  για την νόστιμη  προσφορά του με κρασοτύρι (κόκκινο τυρί)  στο μενού μας , τα ζαχαροπλαστεία SPECIAL για την γλυκύτατη προσφορά του υπέροχου ατομικού  γλυκού.     Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους

                           είστε η κινητήριος δύναμη μας…

 Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολιτιστικό σύλλογο ΑΠΠΕΛΗ    στα παιδιά του χορευτικού  και φυσικά στην δασκάλα την κ. Αργυρώ Κεφαλιανού.

Η συμμετοχή σας δυναμώνει την προσπάθεια και την πίστη για συλλογική δράση και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Ζεσταίνει τις καρδιές μας. Συνεχίζουμε μαζί… γιατί ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή χαμένη.

Με τιμή

                              η πρόεδρος του Πολιτιστικού

                         Συλλόγου Γυναικών Πυλίου Αναξίκλεια

                                 Κάννη Καλλιόπη   το ΔΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ