ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Εκδήλωση της «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑΣ» την Ημέρα της Γυναίκας στο Όνειρο,για αγορά καρδιοτοκογράφου στη μαιευτική του Νοσοκομείου μας

0
1716
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολλή αισιοδοξία, ευαισθησία  και λίγο πριν τη γενική απαγόρευση των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Όνειρο, στο Τιγκάκι, η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου η «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑΣ» με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, για ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό σκοπό.

Το καλωσόρισμα έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου κ. Καλλιόπη Κάννη αναφερόμενη στο σκοπό και ευχαριστώντας όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας.

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για αγορά καρδιοτοκογράφου στη μαιευτική του Νοσοκομείου μας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Σ. Βασιλειάδης, η Επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση Ι. Ρούφα και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Τοα κέφι απογείωσε η μουσική παρέα του Αλέκου Κρητικού και του Νίκου Παριανού (μαζί και τα νέα ταλέντα…), ενώ τον χορό άνοιξαν τα χορευτικά του ΑΠΕΛΛΗ  με Δασκάλα την Α. Κεφαλιανού, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.