ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε μια ξεσηκωτική εκδήλωση με Καίτη Κουλλιά & παραδοσιακούς μας μουσικούς η βασιλόπιτα του Συλλ. Γυναικών Κω στο Zaman fou

0
2101

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια πολύ δυναμική και ξεσηκωτική βραδιά με άρωμα, γεύσεις και ακούσματα παράδοσης έκοψαν απόψε την πίτα τους χαρούμενα, αισιόδοξα και εορταστικά τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κω (μέλος ΟΓΕ) στον πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο του καφέ Zaman fou, επί της οδού Ασκληπιού στην Κω.

Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κω  Φωτεινή Παπαγεωργίου πλαισιωμένη από τα μέλη του ΔΣ μαζί με τις ευχές όλων για καλή και αγωνιστική χρονιά, αναφέρθηκε στη σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι γυναίκες στο σημερινό οικονομικοπολιτικό γίγνεσθαι (ΒΙΝΤΕΟ).

Ακολούθως παρουσίασε την εκλεκτή προσκεκλημένη της βραδιάς Καίτη Κουλλιά η οποία για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε με προθυμία στην πρόσκληση του συλλόγου και ήρθε στην Κω για την αποψινή εκδήλωση συμπράττοντας με τους παραδοσιακούς μας οργανοπαίκτες: Μανώλη Κεφαλιανό (βιολί), Μανώλη Πόγια (σαντούρι) και Θεοδόση Παπαϊωάννου (λαούτο).

Η Καίτη Κουλλιά ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την πρόσκληση και εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά τους και κοντά στους παραδοσιακούς μας μουσικούς.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο γλέντι με την μαγευτική φωνή της Καίτης Κουλλιά και τους παραδοσιακούς μας μουσικούς σε μεγάλα κέφια ξεσηκώνοντας όλες και όλους για χορό…(Δυστυχώς έπρεπε να πάμε στην χοροεσπερίδα του Λυκείου και χάσαμε τα καλύτερα…)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ