Απόλυτα έγκυρη, ανακηρύχθηκε από το Εφετείο Αθηνών, η διαθήκη Σωκράτη Φανουράκη

0
931

Καθ’ όλα έγκυρη ανακηρύχθηκε από το Εφετείο Αθηνών η μυστική διαθήκη του Σωκράτη Φανουράκη, που όριζε ως κληρονόμους του, την αδελφή του και τις ανιψιές του   ως κληροδόχο σε συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία το Ίδρυμα Φανουράκη, ενώ αποκλήρωνε την τέως σύζυγό του.

Τον Ιούνιο του 2017 εκδόθηκε από το Εφετείο Αθηνών η απόφαση σχετικά με την έφεση που είχε ασκήσει η μία από τις τέσσερις ανιψιές του Σωκράτη Φανουράκη, με τον ισχυρισμό ότι είχε κάνει λάθος η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που επίσης είχε κρίνει έγκυρη τη διαθήκη του θείου της.

Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου η διαθήκη του Σωκράτη Φανουράκη που δημοσιεύθηκε είναι απόλυτα έγκυρη και σωστά είχε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα για την εγκυρότητα της το Πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ερμηνεύοντας και εφαρμόζοντας το νόμο, καθώς η διαθήκη εκφράζει πιστά και αναλλοίωτα την βούληση του Σωκράτη Φανουράκη.

Την εγκυρότητα της διαθήκης αυτής είχε αμφισβητήσει και η τέως σύζυγός του σε δημόσιες δηλώσεις.

Πηγή : rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.