Απίστευτο: Γιατί οι Ρομά όταν δηλώνουν ένα παιδί είναι πάντα κορίτσι. Πατέντα

16
22425

Γιατί οι Ρομά όταν δηλώνουν ένα παιδί είναι πάντα κορίτσι;

Η ώρα της αλήθεια έφτασε. Μετά από αρκετή έρευνα αποκαλύφθηκαν όσα δεν ξέρατε για τα κόλπα των Ρομά.

 

Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο εύκολο… Ένας Ρομά ή καλύτερα μια Ρομά μπορεί να γίνει πολύτεκνη μέσα σε 3 χρόνια χωρίς καν να γεννήσει παιδί. Πως;

Απλά με 2 μάρτυρες, πηγαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα και δηλώνει οτι…γέννησε κάτω απο ένα δέντρο. Γιατί αυτό;

Πάμε να δούμε τι λέει το τρίτο δικαιολογητικό για να γίνει η ληξιαρχική πράξη γέννησης

Δελτίο Γέννησης – Πιστοποιητικό από τον γυναικολόγο-μαιευτήρα ο οποίος δηλώνει πότε και που έγινε ο τοκετός. Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης του παρόντος πιστοποιητικού χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση τρίτου ατόμου που παραστάθηκε στον τοκετό. Και κάπου εδώ εμφανίζονται οι 2 μάρτυρες και δηλώνουν οτι όντως το παιδί γεννήθηκε κάτω απο ένα δέντρο.

Η οικογένεια Ρομά παίρνει το χαρτί και έχει ληξιαρχική πράξη γέννησης και έχει ένα εικονικό παιδί. Και θέλετε να μάθετε το καλύτερο;

Το παιδί που δηλώνουν είναι ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ… Γιατί;

Γιατί αν δηλώσουν αγόρι κάποια στιγμή θα τους έρθει χαρτί για στρατό. Οπότε δηλώνουν ψεύτικο παιδί κορίτσι και από εκείνη τη μέρα κανείς δεν ασχολείται. Αν ζητηθεί από την αστυνομία να δουν το παιδί (πράγμα αδύνατον) παίρνουν ενα μωρό απο άλλον Ρομά. Είπατε τιποτα;

Δεύτερον, έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν συμπεριφερόσουν στο παιδί σου όπως συμπεριφέρεται ένας Ρομα στο δικό του; Σε πόσα φανάρια έχεις δει 4-5 χρόνον παιδί Ρομά να πουλάει χαρτομάντιλα χωρίς παπούτσια και βρώμικο;

Πόσες φορές έχουμε δει πατέρα Ρομά να βαράει το παιδί του και τη γυναίκα του; Αν εσύ έκανες αυτά στο παιδί σου ξέρεις τι θα γινόταν;

Θα έχανες την επιμέλεια του παιδιού σου και το παιδί σου θα πήγαινε σε ίδρυμα μέχρι να μεγαλώσει, έχει συμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον Ρομα? Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

 

Οι Ρομά αποτελούν μια πληθυσμιακή ομάδα που λαμβάνει πολλά προνοιακά επιδόματα. Πολλές οικογένειες, μάλιστα, ζουν ουσιαστικά από αυτά. Επίδομα φτώχειας, πολυτέκνου αλλά και για ατυχήματα που παθαίνουν συχνά λόγω του τρόπου ζωής τους και χρόνιες ασθένειες. Μετά από έρευνα μόνο στην περιοχή του Βόλου, αποκαλύφθηκε ότι 14 Ρομά εισέπρατταν παρανόμως οικογενειακά επιδόματα ύψους 211.000 ευρώ. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι ο αριθμός των παιδιών που δηλώνονται από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα στους κόλπους των Ρομά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Κάρτα Αλληλεγγύης, που θεσμοθετήθηκε από το υπουργείο Εργασίας για να ανακουφίσει πολλές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, καταλήγει σε δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό σε Ρομά, καθώς πάρα πολλοί εξ αυτών εμφανίζονται να πληρούν τα κριτήρια. Είναι σύνηθες φαινόμενο, μας λένε εκπαιδευτικοί, να εγγράφονται στα δημόσια σχολεία παιδιά των Ρομά χωρίς, όμως, να παρακολουθούν τα μαθήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή για να λαμβάνουν οι γονείς το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης προϋπόθεση είναι τα παιδιά τους να είναι ενταγμένα στο σύστημα υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, εισπράττουν επιδόματα κάθε είδους παρότι είναι εύποροι. Τα εισοδήματά τους, όμως, είναι κατά κανόνα αδήλωτα. Με τον τρόπο αυτό στερούν επιδόματα από πραγματικά άπορες οικογένειες, οι οποίες ουδέποτε έτυχαν κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Ο δήμαρχος Μενιδίου και αρκετοί κάτοικοι δήλωσαν «Οταν προσπαθούσαμε να γκρεμίσουμε τους αυθαίρετους καταυλισμούς, οι άνθρωποι που σήμερα κυβερνούν και τότε ήταν εν δυνάμει κυβερνώντες μάς εμπόδιζαν συστηματικά. Μας έλεγαν ρατσιστές και έφτασαν μέχρι και να μας καταγγείλουν στην Υπατη Αρμοστεία».

Πράγματι, δεν έχει περάσει και τόσος καιρός από τότε που όλοι εκείνοι που σήμερα καταγγέλλουν το άβατο των καταυλισμών της Δυτικής Αττικής, το υπερασπίζονταν μετά μανίας. Λειτουργώντας σαν αυτόκλητοι σωτήρες συνέβαλαν στην εδραίωση του καθεστώτος ανομίας.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ είχε από το 2013 ταχθεί ενάντια στην εκκένωση των αυθαίρετων καταυλισμών, χαρακτηρίζοντας τη μεταφορά των Ρομά «εκπατρισμό και διωγμό από την οικία τους». Δεν δίσταζαν, μάλιστα, να καλέσουν κάθε κρατικό όργανο «να απέχει από κατασταλτικές ενέργειες». Κατά πολλούς, εκεί οφείλεται η τωρινή αμηχανία της κυβέρνησης και η τάση της να υποβαθμίσει το τραγικό περιστατικό.

Επίσης, η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ενταξης των Ρομά, «καλείται να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια και τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των Ρομά». Αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι ενώ στην Ελλάδα έχουν διοχετευτεί εκατομμύρια ευρώ από κοινοτικά κονδύλια είναι η πρώτη φορά που για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται και εθνικά κονδύλια.

Ενώ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Τόσκα, δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια ούτε καν για ραντάρ ελέγχου στις εθνικές οδούς, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη εγκρίθηκε η καταβολή ποσού συνολικού ύψους 838.094,74 ευρώ, μεταξύ άλλων, και για χρηματοδότηση «Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων» κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί «Ρομά» ρε μάγκες; Γύφτοι είναι, τελεία και παύλα.
  Τώρα, ποιοι τους δίνουν τα χαρτιά και τα επιδόματα. Κάποιοι τα ελέγχουν και τα υπογράφουν, έτσι;
  Πρώτα πιάστε αυτά τα σκουπίδια των Δημοσίων Υπηρεσιών, Δήμων, κ.λπ. και μετά τους γύφτους.
  Να θυμίσω την γύφτισσα στην Αθήνα (Δήμος Αθηναίων) που έπαιρνε επιδόματα εννέα παιδιών, τρία δικά της και έξη μαϊμού !!!
  Σύνολο μηνιαίων επιδομάτων 3000 ευρώ !!!
  Σαπίλα παντού…………

 2. ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΎΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΈΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΔΕΣ ΡΟΜΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ (ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ) ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ…ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ..ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…

 3. Ολα να τα περιμενεις απο πατριωτες αριστερους με δεξιες τσεπες,αλληλεγγυους απο τεπη ...σε τσεπη

  Τα ΤΕΙ απο Τεχνολογικα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα θα γινουν Τσιγγανικα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα.
  Μεσα οι γυφτοι θα σπουδαζουν πουλωντας cd dvd πειρατικα,ναρκωτικα..θα βιαζουν φοιτητριες,θα πλακωνουν φοιτητες και καθηγητες και θα παιρνουν ανετα το πτυχιο για να τους ξεφορτωθουν.
  Θα πεφτει το κλεψιμο της αρκουδας…ξεχαστε τους υπολογιστες των εργαστηριων…πολυτελειες.
  Αμφιβαλλω αν ακουγονται οι καθηγητες στην παραδοση μαθηματος απο τα αρκουδοτραγουδια στην διαπασων…
  DAtsun και τσαντηρια στις αυλες των ΤΕΙ..θα φερουν ολη την οικογενεια τους μεσα…ενα τρελο γυφτικο πανηγυρι

 4. Ρομά είναι ο πληθυντικός και δεν κάνουν μόνο αυτοί κομπίνες. Σαλάγατα.

 5. Έτσι όπως τα γράφει το κείμενο φαίνεται σα να παραπονιέται ο αρθρογράφος γιατί δε μπορεί να χτυπάει ατιμώρητα γυναίκα και παιδιά.

 6. Μα πόσο βλάκες είστε, μορφωθείτε λίγο εσείς πρώτα κι αφήστε τους τσιγγάνους ήσυχους. Λες και τα τρώνε απο σας ζωάδια

 7. ΝΑ ΠΑΝ ……ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ,ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 8. ΓΥΦΤΟΙ ΚΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ,ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΟΜΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ 3ΚΙΚΛΑ…
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΛΩΠΟΔΎΤΗ
  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΌΝ….

 9. Να θεσπιστεί νόμος όπου να γίνονται τεστ DNA σε όποιον δηλώνει παιδί. Εμείς έχουμε πεθάνει στην ανεργία ή στην δουλειά των 600 maximum ευρώ και αυτοί στρογγυλοκάθονται και πληρώνονται. Ακόμα και αν αυτό το τεστ είναι ακριβό , φανταστείτε πόσα θα γλιτώσει το κράτος.

 10. Ξεφτίλα το ΣΥΡΙΖΑ
  Πείτε μου έναν λόγο που δεν έχει εφαρμοστει ενα σύστημα ΑΠΛΟΥ ελέγχου για να μη χάνονται τόσα χρήματα του απλού κοσμακη που πληρώνει τους φόρους του και ψάχνει δουλειά. Ένας ουσιαστικός απλος ελεγχος ότι υπάρχουν τα παιδιά, το φύλο, ότι γράφονται στο σχολείο, ότι παρακολουθούν και ότι πηγαίνουν στους γιατρούς. Στο Μεξικό υπάρχει αυτό από το 2002 και το έχουν κάνει και σε άλλες πολλές χωρες και στην Ελλάδα..που θεωρουμεστε και ανεπτυγμένη χωρα…ακόμα! Κρίμα. Τόσο απλά πράγματα…. Η ελληνική κυβέρνηση έχει τόσες αναθεώρησεις και ξεκαθάρισματα να κάνει….Πως να βοηθήσουμε τόσους πρόσφυγες πραγματικά φτωχούς που χρειάζονται υποστήριξη όταν οι Ρομά παιρνουν €3000 το μήνα ο καθένας και ούτε καν δουλεύουν;;; Τα ελληνόπουλα που τελειώνουν σχολές και ψάχνουν δουλειά; Πώς να βοηθήσουμε χωρίς καμία αλλαγή??? Τι κρίμα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.