Βούιξε το νησί: Η στενή σχέση των πασίγνωστων παντρεμένων επιχειρηματιών και ο… τρίτος μπαλαντέρ

3
9941

Ποια η απαγορευμένη σχέση των δύο πασίγνωστων επιχειρηματιών;

Είναι και οι δύο επιχειρηματίες αλλά κάνουν διπλή ζωή… Και οι δύο παντρεμένοι, φίλοι από παλιά, αλλά η σχέση τους είναι περισσότερο «φιλική» από όσο ο καθένας φαντάζεται!

 

Και αποδείχθηκε περίτρανα από τα γαργαλιστικά παιχνίδια του ενός σε γνωστό νησί που έχει μετακομίσει! Το τι γίνεται στο νησί… δεν περιγράφεται!

Του «βγήκε το όνομα» αφού ξεσαλώνει ως «ορίτζιναλ gay»! Μάθαμε δε πως μέχρι και η γυναίκα του έχει καταλάβει τι συμβαίνει και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει στην οικογένειά της.

Και ενώ ζει υποτίθεται με μια ευτυχισμένη οικογένεια και μάλιστα δεν διστάζει πολλές φορές να μιλά αρνητικά για τους γκεϊ, αποδεικνύει… το ακριβώς αντίθετο!

Πως όλο αυτό τελικά είναι «προπέτασμα καπνού», αφού εδώ και μια πενταετία έχει δεσμό με τον άλλον επίσης γνωστό επιχειρηματία των Πατρών.

Και να για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο δεύτερος… ασχολείται με τον χώρο του εμπορίου και την ζαχαροπλαστική!
Προφανώς και οι δύο δεν έχουν πρόβλημα στην σύναψη και άλλων ερωτικών σχέσεων με διαφορετικούς συντρόφους, γι αυτό και ο
πρώτος έχει ξεσαλώσει στο νησί που βρίσκεται!

Η σχέση των δύο ανδρών συζητείται τον τελευταίο καιρό έντονα, αφού όσο και αν προσπάθησαν να την κρατήσουν κρυφή, σε αυτή την πόλη… όλα μαθαίνονται!

Στο «παιγνίδι» έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο, επίσης Πατρινός, από τους πιο όμορφους «αειθαλείς» της πόλης, ο οποίος φαίνεται πως δεν αγαπά μόνο το γυναικείο φύλλο (όπως λέει και περηφανεύεται) αλλά… και το ανδρικό! Ξανθός είναι ο τρίτος της παρέας, ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη.

Δεν ξέρουμε αν κάνουν μέχρι και «τρίο» στο κρεβάτι τους, παρέα όμως για αναζήτης συντρόφων κάνουν!
Πατρινοί που πρόσφατα επισκέφθηκαν το νησί στο οποίο βρίσκεται ο πρώτος, πληροφορήθηκαν… χαρτί και καλαμάρι την «δράση» του, ενώ έμαθαν μέχρι και για την σχέση του με τον δεύτερο (όχι με τον τρίτο)! Δεν ήξεραν το όνομά του, όμως γνώριζαν… το επάγγελμά του. Και πως «το παίζει»… μούρη στην Πάτρα!

Πλέον τα «νέα» εξαπλώθηκαν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Και μάλιστα φίλες της συζύγου του πρώτου εκφράζουν ήδη την λύπη τους για όσα συμβαίνουν στην φιλενάδα τους. «Σαν δεν ντρέπεται» έλεγαν σε παρέα στο κέντρο της Πάτρας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.