Άσχημα νέα από εντατική για Τσοχατζόπουλο: «Το πρόβλημα είναι στο… Δυστυχώς δεν μπορεί να…»

0
3340

Ποια τα νέα για την υγεία του Τσοχατζόπουλου που βρίσκεται στην εντατική;

Με χαμένες τις αισθήσεις του διακομίστηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο Ακης Τζοχατζόπουλος και, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά από εργαστηριακές εξετάσεις, εισήχθη στην Εντατική, όπου νοσηλεύεται.

 

Ο 78χρονος πάλαι ποτέ κραταιός πολιτικός έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό λόγω θρόμβωσης, ενώ πριν από τρεις μήνες υποβλήθηκε σε bypass.

Το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη θορύβησε την οικογένειά του, που φοβήθηκε ότι έπαθε εγκεφαλικό ή καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Ωστόσο, όπως είπαν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, το πρόβλημα προήλθε μάλλον από αλληλεπίδραση φαρμάκων λόγω του προστάτη, που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

«Καλέσαμε το ΕΚΑΒ, γιατί νομίζαμε ότι έπαθε εγκεφαλικό ή καρδιά. Στο Ιπποκράτειο οι γιατροί τού χορήγησαν αντιβίωση και αμέσως συνήλθε, μας κοίταξε και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον» δήλωσε στενός συνεργάτης του και συνέχισε: «Τελικά, το πρόβλημα εντοπίζεται στον προστάτη.

Επίσχεση ούρων, μας είπαν οι γιατροί, δηλαδή δεν μπορεί να ουρήσει. Τοποθετήθηκε καθετήρας και είναι καλύτερα. Οπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί του, αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι έγινε αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει, γι’ αυτό θα γίνει αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή».

Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Αττικού Νοσοκομείου λόγω υποτροπής της φλεβικής θρόμβωσης στο δεξί πόδι του.

Τότε, μάλιστα, είχε κάνει την τετάρτη αίτηση αποφυλάκισης από τον Κορυδαλλό, η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ