Θρίλερ με εξαφάνιση 38χρονου Αστυνομικού, Καισαριανή: Ποιο τελευταίο άτομο που είδε «Δεν πήρε μαζί…»

0
1853

Ποιες οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του 38χρονου Αστυνομικού από την Καισαριανή;

Aναζητήσεις για την εξαφάνιση 38χρονου Αστυνομικού της ΕΛΑΣ από την Καισαριανή, ο οποίος αγνοείται καθώς δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του, στη ΓΑΔΑ.

Τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (Β’ αλλαγή) Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος διαμένει στην Καισαριανή αναζητούν συγγενείς και συνάδελφοί του, από την Τετάρτη (26/04).

Όπως πρώτο έγραψε το nantiareport.gr o αστυνομικός, δεν εμφανίστηκε στην Υπηρεσία του (26/04) και παρά τις αναζητήσεις σε πιθανά σημεία και στο τηλέφωνό του δεν ανταποκρίθηκε.

Ο 38χρονος Αντώνης Δημοτάκης, ειναι ξανθός με ξυρισμένο κεφάλι και γαλάζια μάτια, ύψος 1.84. Αναζητησεις διενεργούν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ.

Έκκληση της οικογένειας και των συναδέλφων, για όποιον γνωρίζει σχετικά με τον αναζητούμενο Αστυνομικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το 100.

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια ενός Κρητικού αστυνομικού, με καταγωγή από τα Χανιά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί.

Όπως αναφέρει σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του 38χρονου άντρα:

«Προσοχή Παρακαλώ. Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές (σ.σ. 16/4). Ονομάζεται Αντωνης και είναι Αστυνομικος. Πιθανόν να είναι κάπου γύρω στην Καισαριανη η Βυρωνα αφού διαμενει εκεί.

Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο 6972305295. Παρακαλώ όχι άσχετα μηνύματα η’ ερωτήσεις. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστώ».

Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη έχουν χαθεί από το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του κατά τη επίσκεψη του στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου ο 38χρονος έμενε μόνος του.

 

Ο Αντώνης φεύγοντας από το σπίτι του δεν πήρε μαζί του κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, ταυτότητα και πορτοφόλι.

Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών, αλλά χωρίς να προκύψει το παραμικρό στοιχείο.

Αττική: Εξαφάνιση – θρίλερ με 38χρονο αστυνομικό από την Καισαριανή

Τα ίχνη ενός 38χρονου αναζητά η οικογένειά του που εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε ύστερα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. πρόκεται για τον 38χρονο, αστυνομικό στο επάγγελμα, Αντώνη Δημοτάκη.

Όπως αναφέρει τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι. Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

dimotakis

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ