Αποπειράθηκε να βιάσει αξιωματικό του στρατού στην Κω

4
3938

Για απόπειρα βιασμού 24χρονης αξιωματικού του στρατού θα λογοδοτήσει αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 27χρονος από την Θεσσαλονίκη που είχε συλληφθεί στην Κω πριν από έξι χρόνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2011 στη περιοχή Εξάρχεια της Κω. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ώρα εκείνη η 24χρονη – τότε- υπολοχαγός επέστρεφε από διασκέδαση όταν σε κάποιο δρόμο της περιοχής την πλησίασε ο 27χρονος και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο με μπουνιά και στη συνέχεια αφού κατέβασε το πα-ντελόνι του επιχείρησε ασελγείς πράξεις στην 24χρονη αλλά και να έρθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε και τελικά ο 27χρονος, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περαστικούς, τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Τελικά την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι ο 27χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Ο 27χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Κω ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 3000 ευρώ.

ΠΗΓΗrodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απόπειρα βιασμού, κυκλοφορεί ελεύθερος και 6 χρόνια μετά το δικαστήριο. Πως θα αισθανόταν όλα αυτά τα χρόνια η κοπέλα αυτή κάθε φορά που θα τον συναντούσε στο δρόμο; Ή μήπως θα έπρεπε να αφήσει τη ζωή της στην Κω και να πάει κάπου αλλού;

  2. […] Ο 27χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Κω ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 3000 ευρώ. ΠΗΓΗ: http://www.aegeanews.gr/news/greece-society/54519/apopirathike-viasi-axiomatiko-tou-stratou-stin/ […]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ