Αμοργός: Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία – Το τελευταίο SMS που έστειλε

0
3289

Με κλιμάκιο αστυνομικών από τη Νάξο συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες – Ξεκίνησε την πεζοπορία στις 7 το πρωί της Τρίτης σε μονοπάτι από Αιγιάλη προς Κατάπολα

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις αρχές νέα περίπτωση τουρίστα που αγνοείται μετά από πεζοπορία σε νησί λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με τον παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

Αυτή τη φορά αγνοείται ένας 59χρονος Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πρωί της Τρίτης στην Άμοργο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του φίλου του που ενημέρωσε τις αρχές, ο 59χρονος ξεκίνησε πεζοπορία από την Αιγιάλη μέσα από χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα.

Το μονοπάτι αυτό σύμφωνα με τις πινακίδες που υπάρχουν διασχίζεται σε περίπου τέσσερις ώρες με τον 59χρονο να ξεκινά την πορεία του λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης. Ο φίλος του 59χρονου που σήμανε τον συναγερμό, ενημέρωσε τις αρχές, προσπάθησε να επικοινωνήσει στις 3 μετά το μεσημέρι με τον αγνοούμενο στους δύο τηλεφωνικούς αριθμούς που διέθετε, χωρίς να πάρει κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία επικοινωνία του 59χρονου ήταν με ένα μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του στις 7:20 το πρωί της Τρίτης στην οποία έστειλε μια φωτογραφία της πινακίδας με τις πληροφορίες του μονοπατιού.

Στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει από χθες οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος θα συνδράμουν σήμερα συνάδελφοί τους από το ΑΤ Νάξου με επικεφαλής αξιωματικό.

Παράλληλα έχει ζητηθεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αίτημα για εντοπισμό του σήματος των δύο κινητών τηλεφώνων του 59χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ