Νίκαια: Έκανε διακοπές και έβλεπε live τους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

0
3795

Έξι άτομα είχαν εισβάλει στο σπίτι του άνδρα που ήταν σε διακοπές – Τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο – Όλοι είχαν αποφυλακιστήριο

«Ξινό» βγήκε το διήμερο σε έναν άνδρα από τη Νίκαια ο οποίος αποφάσισε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες ημέρες σε κοντινό προάστιο της Αττικής και βρέθηκε στη θέση να παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση μία ομάδα κλεφτών να κάνει πλιάτσικο στο σπίτι του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (18/5) λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έγινε στόχος απολάμβανε τις ολιγοήμερες διακοπές του όταν ξαφνικά του ήρθε ηλεκτρονική ειδοποίηση από το σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την εφαρμογή είδε έντρομος ότι τρεις τουλάχιστον δράστες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά του του και έκαναν πλιάτσικο.

Το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση των διαρρηκτών.

vl1-mak
vl2
vl3

Ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές με αποτέλεσμα να φθάσουν άμεσα στο σημείο δύο ομάδες ΔΙΑΣ του Κερατσινίου και να εντοπίσουν τους δράστες επί τω έργω. Οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από πεζή καταδίωξη να δεσμεύσουν τρεις δράστες, όλοι Ρομά, ανάμεσα τους και μία γυναίκα.

Από το σημείο κατάφεραν να διαφύγουν άλλοι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, και αναζητούνται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, όλοι οι συλληφθέντες είχαν αποφυλακιστήριο.


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ