Θεσπρωτία: Από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα «έσβησε» ο 17χρονος που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του

6
6776

Από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα, «έσβησε» ο 17χρονος μαθητής που το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας.

Με τον ίδιο τρόπο, σε νεαρή ηλικία, είχε πεθάνει και ο πατέρας του 17χρονου μαθητή.

Το άτυχο παιδί είχε αφοσιωθεί στο διάβασμα καθώς σε λίγες μέρες επρόκειτο να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο 17χρονος είχε πέσει για ύπνο και όταν πέρασαν οι ώρες χωρίς να έχει σηκωθεί, συγγενής του μπήκε στο δωμάτιο. Διαπίστωσε πως ο ανήλικος δεν είχε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.

Απαρηγόρητη η μητέρα του, που είναι αυτοδιοικητικός υπάλληλος, οι δύο αδερφές του αλλά και όλο το χωριό στη Θεσπρωτία που περίμενε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο νεαρός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η μυοκαρδίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος του καρδιακού μυός, με μεγάλο εύρος κλινικής εικόνας, από ασυμπτωματική έως αρκετά σοβαρή, με πολλές επιπλοκές για την υγεία του ασθενούς, καθώς μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια ή θάνατο.

Οι ασθενείς με μυοκαρδίτιδα είναι περισσότερο νέοι άνδρες, με μέση ηλικία τα 42 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε λίγο θα σας λένε στα ίσια ότι φταίνε τα πειραματικά €μβολια.. είδη το ένα το απέσυραν.. ακολουθεί της φαιζερ ακόμα πιο θανατηφόρο..

  2. Που είναι τα ιατροδικαστάκια του keyboard?
    Αν δεν καταλάβατε ότι ο ίδιος, καταΐδιος ο ίός έκανε την τεράστια ζημιά, Ε τότε θέλετε ιατρικό κοίταγμα.

    • Ε ναι και τα αλλα τα 20χρονα που χαν κανει τρια τεσσερα δεν φταιγαν τα μπόλια αλλά τα χάμπουργκερ

      Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 42χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του στην Κρήτη
      https://karditsastakra.com/2024/05/14/%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%82-42%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83/
      ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
      https://www.facebook.com/groups/1094659758047975/

      • Στην Κρήτη από DNA.
        Λεπτομέρειες αργότερα που θα έχω χρόνο.
        Εσύ δεν ξέρω αν θα έχεις.

    • Μην ασχολησαι φίλε μου με γραφικούς.Θα πισεις κάποιον ότι δεν τον ψέκαζαν τα αεροπλάνα που άφηναν καπνό;Οι ίδιοι είναι τώρα με τα εμβόλια που θεωρούσαν στην αρχή ότι δεν υπάρχει ιός,μετά δεν θα υπάρξει εμβόλιο ,μετά τα έβαλαν με τα εμβόλια mRNA που τελικά ήταν καλύτερα αλλά προτιμούσαν του παλιού τύπου σαν το Astra.ΤΩΡΑ αποσύρθηκε το άστρα αλλά δεν λένε τίποτα για τα αλλά που θα τους άλλαζε το dna.ΤΩΡΑ μετά από 4 χρόνια που εμβολιαστήκαμε και χάνονται άνθρωποι που ήταν ανεμβολιαστοι αλλά είχαν κυλήσει τον ιό,τους φτάνε πάλι αυτά.Μην ασχολησαι,άφησε τους να έρθει ο Σώρρας να τους πληρώσει τα δάνεια με την επιταγή του.

      • Δίχως καπέλο δεν βλέπεις ότι χάνεις λάδια και γράφεις σαχλαμάρες. Με τους οπαδούς του Σώρρα είσαι φωτογραφία πρώτη μούρη όταν κυνηγούσατε τον κάπτεν στο μπέλα βίστα και τραγουδουσατε τον εθνικό ύμνο μην ξερνας βατραχια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ