Καβάλα: Γυναίκα χαστούκισε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη σε εκκλησία

1
5226

Θύμα επίθεσης φέρεται να έπεσε σήμερα (21/04) η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας proininews.gr, μία γυναίκα πλησίασε την βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κα Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε την βουλευτή.  Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα proininews, φέρεται να έχει σχέση με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και να ήταν υποψήφια βουλευτής.

Νίκη: Ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της γυναίκας που χαστούκισε την βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη – Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη για το περιστατικό της επίθεσης που εξαπέλυσε μία γυναίκα σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο Καβάλας, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Η Νίκη χαρακτηρίζει την πράξη της δράστριας ως «απαράδεκτη» και ενημερώνει ότι προχώρησε στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα της διαγραφής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ