Νέα ηχητικά ντοκουμέντα – H αξιωματικός υπηρεσίας ξεσπά σε κλάματα μόλις η φαρμακοποιός της λέει πως η Κυριακή είναι νεκρή

0
7561

Η καταγραφή έγινε από το κινητό της 28χρονης το οποίο ήταν ανοιχτό από την κλήση που είχε κάνει προηγουμένως στην Άμεση Δράση, ζητώντας περιπολικό

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα μετά το στυγερό έγκλημα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, ακούγεται η αξιωματικός υπηρεσίας να ρωτάει την φαρμακοποιό αν ζει η Κυριακή, με την φαρμακοποιό να αναφέρει πως δεν έχει σφυγμό.

Στη συνέχεια, η νεαρή αξιωματικός υπηρεσίας ξεσπά σε κλάματα, με την καταγραφή να γίνεται από το κινητό της 28χρονης το οποίο ήταν ανοιχτό από την κλήση που είχε κάνει η Κυριακή στην Άμεση Δράση, ζητώντας περιπολικό.

Οι διάλογοι:

Φαρμακοποιός: Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό.
Αξιωματικός υπηρεσίας: Δεν έχει σφυγμό;
Φαρμακοποιός: Ναι.
Αξιωματικός Υπηρεσίας: Πέθανε;
Αστυνομικός ΔΙΑΣ: Γάζα αιμοστατική θέλουμε.
Αστυνομικός: Ο άλλος είναι ζωντανός ακόμα.
Αξιωματικός Υπηρεσίας: Αφού δεν έχει, πέθανε;
Αστυνομικός: Γάζα αιμοστατική.
Φαρμακοποιός: Και να υπάρχει είναι τόσο αδύναμος. Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, δεν βλέπεις;

Στο δεύτερο ηχητικό ακούγεται ο φύλακας να δίνει τις πρώτες εξηγήσεις στους συναδέλφους του που φτάνουν από την Άμεση Δράση.

Οι διάλογοι:

Αστυνομικός: Ήταν μέσα σε αυτό το μαγαζί;
Φύλακας: Όχι, όχι. Στο τμήμα είχαν πάει.
Αστυνομικός: Είχαν ανέβει επάνω;
Φύλακας: Είχαν ανέβει πιο νωρίς. Και μετά κατέβηκαν εδώ.
Αστυνομικός: Εδώ μπροστά;
Φύλακας: Εδώ εξω. Και ξαφνικά βλέπω το άλλο το παιδί…
Αστυνομικός: Μιλάει;
Φύλακας: Ε;
Αστυνομικός: Το παιδί που μίλαγε;
Φύλακας: Το άλλο το παιδί, πού είναι το παιδί;
Αστυνομικός: Τον πήρανε επάνω.
Φύλακας: Πριν καταλάβουμε τι είχε γίνει… Κάτι είχε μαχαίρι, τι έχει…
Αστυνομικός: Το παιδί το πήρατε πάνω τον μάρτυρα;

Μητσοτάκης: Τα περιπολικά να γίνονται και ταξί και ασθενοφόρα για τον πολίτη

Οταν δολοφονείται μια κοπέλα έξω από αστυνομικό τμήμα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, είπε ο πρωθυπουργός – Στο τιμόνι του τόπου θα είναι αυτοί που θέλουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι ισχυροί – Ζητάμε από τους πολίτες να πουν ένα μεγάλο όχι στους πειραματισμούς – Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει κόμμα λαϊκό και κοινωνικό

arthrou-mitsotakis-synedrio

Αναφορά στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο 15ο συνέδριο της ΝΔ. Όταν δολοφονείται μια κοπέλα έξω από ένα αστυνομικό τμήμα, είπε, πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, ενώ πρόσθεσε ότι για την προστασία του πολίτη τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί και ασθενοφόρα.
Στην ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ και παράλληλα άφησε αιχμές στην αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε λόγο για έναν εισαγόμενο αρχηγό που προσβάλλει Δημοκρατία και θεσμούς, ενώ για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι βάφει το κόμμα του με τα χρώματα του πρώτου…  «Δεν διστάζουν να δυσφημίζουν την χώρα στο εξωτερικό και να καπηλεύονται εθνικό πένθος στο εσωτερικό» τόνισε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι «όσοι θέλουν να πριονίσουν κυβέρνηση και ΝΔ για να δυναμώσουν την επιρροή τους, είναι βαθιά γελασμένοι. Στο τιμόνι του τόπου θα είναι αυτοί που θέλουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι ισχυροί».

Δείτε βίντεο από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στο 15ο Συνέδριο της Ν.Δ.

«Η φλόγα του γαλάζιου πυρσού καίει στις καρδιές μας και φωτίζει το αύριο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 15ο συνέδριο της ΝΔ που διεξάγεται στο Ζάππειο. «Το 15ο συνέδριο είναι διπλά εορταστικό, συμπίπτει με τα γενέθλια της Δημοκρατίας και της ΝΔ», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Σε αυτό το ένδοξο κόμμα έχω την τιμή να ηγούμαι σήμερα. Το κόμμα που ανέλαβε το 2019 να κλείσει τις πληγές μιας δεκαετούς δοκιμασίας. Η πορεία προς το αύριο που θέλουμε είναι χτισμένη πάνω σε όσα κατακτήσαμε χθες», συνέχισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος είπε ότι την πρώτη τετραετία η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με τεράστια εμπόδια. Ωστόσο όπως τόνισε με έμφαση και στις επικείμενες ευρωεκλογές «θα κάνουμε ξανά την Ελλάδα μπλε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορές στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, την ένταξη της χώρας στην ΕΕ αλλά και στους μετέπειτα προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, τον Γιώργο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κων/νο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Εβερτ, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που κατέταξαν, όπως είπε, τον εαυτό τους στην υπηρεσία του τόπου.

Όλες οι δεσμεύσεις μας θα υλοποιηθούν
«Κι όμως. Μέσα σε τέσσερα χρόνια η εθνική ρότα άλλαξε», υπογράμμισε και τόνισε πως αυτή η πολιτική δικαιώθηκε οδηγώντας σε δεύτερη θητεία. Εντολή να προχωρήσουμε σταθερά τολμηρά μπροστά στη λεωφόρο των μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα του 2024 αρχίζει να προσεγγίζει τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης», τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αυξήσεις των μισθών, αναγνωρίζοντας ότι η ακρίβεια πιέζει.

«Ο στόχος τον οποίο ειχαμε θέσει προεκλογικά μέσος μισθός στα 1500 ευρώ και κατώτατος στα 950 ευρώ θα υλοποιηθεί από αυτή την κυβέρνηση», τόνισε. «Δεν γίναμε παράδεισος, αλλά με συνεχή προσπάθεια τα πράγματα να γίνονται καλύτερα», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ