Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» – Αντιδράσεις στην Τουρκία

53
11910

Προκλητικές οι απαντήσεις των Τούρκων στα social media με έμμεσες αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η κίνηση του Έλληνα τουρίστα Απόστολου Παπαθεοδώρου να φωτογραφηθεί μέσα στην Αγία Σοφία κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram ο Έλληνας τουρίστας έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική».

Δείτε την ανάρτηση

anartisi-agia-sofisa

Η ανάρτηση της φωτογραφίας και η αναδημοσίευσή της από τουρκικά μέσα ενημέρωσης προκάλεσε τις αντιδράσεις Τούρκων στα social media με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν προκλητική και αρκετούς να επιρρίπτουν ευθύνες στις τουρκικές αρχές που, όπως σημειώνουν, επέτρεψαν την κίνηση αυτή.

Αρκετοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που επέλεξαν να απαντήσουν με απαράδεκτο και προληκτικό τρόπο γράφοντας, μεταξύ άλλων «ελπίζω να γνωρίζειςω κολύμπι», «η θάλασσα είναι κρύα αγάπη μου», «σου λείπει το κολύμπι» κάνοντας έμμεση αναφορά στην καταστροφή της Σμύρνης.

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις Τούρκων στα social media:

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο αγόρι μου όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν είσαι! Κάθε καλό στο σπίτι σου και στη ζωή σου.

    • Θύμισε μου ποτέ ακριβώς ήταν Ελληνική η Κωνσταντινούπολη;Έλληνες ζούσαν και ζουν εκεί.Παλια περισσότεροι τώρα λιγότεροι.Ποτε ήταν Ελληνική όμως;

      • Ως αρχιτέκτονες του ναού ορίστηκαν οι Μικρασιάτες γεωμέτρες Ανθέμιος από τις Τράλλεις και Ισίδωρος από τη Μίλητο. Ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου.
        Η πρώτη Αγία Σοφία εγκαινιάστηκε το 360 επί της αυτοκρατορίας του Κωνσταντίου Β΄ και μαζί με το ναό της Αγίας Ειρήνης αποτελούσε τον κύριο καθεδρικό ναό της πρωτεύουσας και έδρα του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης.

        • Ο νεαρός αναφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, πως είναι για πάντα Ελληνική.

    • Τι λες βρε αδιαφορε βολεμενε φοβητσιαρη ,ευτυχώς που δεν είναι σαν κ εσένα οι υπόλοιποι Έλληνες !!!!! Πριν λίγες μέρες έπαιξε στον Ορφέα ,η ιστορία κ η ζωή του Αθανασίου Διάκου ,λίγοι ήταν κ τότε ,όμως τόλμησαν ,έχασαν την πολύτιμη ζωή τους ,για εσένα αχάριστε .Άντε να διαβάσεις πως τον παλουκωσαν οι Τούρκοι ,να καμαρώνεις Έλληνες με παντελόνια κ φουστανέλα ,αν δεν ήταν αυτοί που τόλμησαν κ ας ήξεραν ότι θα πεθάνουν ,σήμερα εσύ θα ήσουν Τουρκος όμως τα κατάφεραν να για να είσαι εσυΈλληνας σήμερα .Τα γράφεις κιόλας χωρίς να ντρέπεσαι !!!!!!!!!!!!!

      • Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία όπως ηταν τότε με τον Αναθασιο Διάκο και συγκρίνεις; Ή ο σχολιαστής παρακάτω ( μάλλον εσύ πάλι) , που αναφέρεται στην Κύπρο;; Απο ταινίες στο σινεμά μαθαίνεις την Ιστορία; Και βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, πως η Ιστορία που διδαχθήκαμε στο σχολείο ηταν η …αληθινή Ιστορία του Έθνους μας;; Γιατί ΟΛΟΙ οι γείτονες, έχουν την δική τους εκδοχή. Και όλοι θεωρούν εαυτόν….ηρωικό λαό, που υπέφερε από τον σημερινό γείτονα του. Ως διαχρονικά μαριονέτες των πολιτικών, ολοι οι λαοί, τα τρώμε όλα αμασητα..

        • Τι είναι αυτά που λες ??????? Η ιστορια της Ελλάδος είναι έτσι ακριβώς όπως την έζησαν οι ήρωες του 21 ,εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε Τούρκοι μόνο αυτοί ξέρουν να αλλάζουν την ιστορία .Προσβάλεις κ το σχολείο ,αλλά κ τους διδασκάλους που την διδάσκουν !! Αυτά πάνε από γενιά σε γενιά κ δεν πρέπει να τα ξεχνάμε .Κ δεν μαθαίνει κανείς ιστορία από το σινεμά ,αφού όλοι πήγαμε σχολείο !!!!!!!! Εντάξει ?? Δεν μου φαίνεσαι Έλληνας εσύ !!!!!!! Αλλιώς δεν εξηγείται τόσο ενδιαφέρον για τους απέναντι !!!!

    • ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ Η ΨΩΡΟΕΛΛΑΔΑ ……ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΘΑ ΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΜΟς ΕΛΛΗΝΑΡΙΑ !!!!

      • Κάτω εσύ κ το συναφι σου !!!!!! Έξω από την Ελλάδα μας εξωωωωωωω ,σκασμός εσύ άκουσες ????? που θα μας πεις κ σκασμός μέσα στην ίδια μας την χωρααααα ,εδώ φυλοξενισε ,η γη που πατάς δεν είναι δική σου γι’αυτό να την σέβεσαι !!!!!!!! Κ πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι τους Έλληνες !!!!!!!!!!!!

      • Nα τρως συνεχεια …!kαι να γεμίσει πάντα το στόμα σού!!!Δειλε και ανώνυμοι τού πληκτρολογίου!

  2. Ένας ηλίθιος εθνικιστής, για κάποια likes, για τα γνωστά 5 λεπτά δημοσιότητας και τίποτε σαχλογκομενιτσες

    προκαλεί και ΧΑΡΙΖΕΙ στους Τούρκους δικαιολογημένα επιχειρήματα και μίσος εναντίον μας. Λες και δεν πήγαμε εμείς στην Πόλη, δεν πόνεσε η ψυχή μας στην Αγια Σοφιά, δεν κλάψαμε κρυφά και φανερά, πόσο μάλλον εμείς οι ξεριζωμένοι Μικρασιάτες..

    Αν έρθει λοιπόν αύριο μεθαύριο ένας Τούρκος, απλώσει την σημαία του στην Πλ. Ελευθερίας, δημοσιεύσει και σχολιάσει

    «Αγαπημένη μου Κως, για πάντα Τουρκική» , πολύ καλά θα κάνουν να του γράψουν οι συμπατριώτες του :

    «Μπράβο αγόρι μου όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν είσαι! Κάθε καλό στο σπίτι σου και στη ζωή σου».

    Μην φαντάζεστε τρελά πράγματα: ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς δεν θα ξυπνήσει, ούτε πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικη μας θα’ναι..
    Δεν το αξίζουμε πια ως Έθνος..

    • Αυτός είχε τα κότσια και το έκανε παρόλη την χούντα του Ερντογάν.
      Άρα ηλίθιοι και όλοι οι άλλοι που σήκωσαν κεφάλι σε δύσκολες εθνικές στιγμές.
      Ηλίθιος και ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ο ΚΑΡΑΟΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και πλείστοι άλλοι.
      Όπως και ο ηρωικός παπάς ΝΟΥΦΡΑΚΗΣ.
      Και μέσα από τέτοιες κινήσεις παραμένουν ζωντανές οι μνήμες.
      Και δεν βλέπεις ασχετε την διαφορά ανόητε.
      Όλα αυτά ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
      Οι Τούρκοι απλά ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
      Αλλά με δειλούς σαν ΕΣΕΝΑ που απλά περιορίζονται σε χαμηλούς τόνους ηττοπάθειας μην περιμένεις να ρθή η ΛΕΥΤΕΡΙΑ… ΠΟΤΕ.
      ΡΑΓΙΑΣ για παντα

    • Εσύ για να μιλάς έτσι, παραδόθηκες ήδη. Η Αγια Σοφιά ήταν ελληνική φίλε μου. Τι σχέση έχουν αυτά που λες με την Κω..
      Υπάρχουν άνθρωποι που δε ζουν ξέρεις για τα 5 ή 15 λεπτά. Αν σου περνάει από το μυαλό σαν ιδέα.

    • Με μια διαφορά αγόρι μου ,πολύ σημαντική ,η πόλη των πόλεων η Κωνσταντινούπολη ,ήταν Ελληνική κ μας την έκλεψαν οι Μογγόλοι κ επειδή το άδικο δεν το θέλει ο θεός θα την πάρουν οι φίλοι των Τούρκων κ θα την δώσουν σε εμάς για να ξέρεις .Προφητεία Αγίου Παϊσίου !!!! Ακόμα τα Νησιά του Αιγαίου ήταν είναι κ θα είναι για πάντα Ελληνικά .Όταν ήρθαν οι Μογγόλοι από την Μογγολία οι Έλληνες ζούσαν στην μικρά Ασία 3000 χιλιάδες χρόνια ,όπως κ στα νησιά κ την υπόλοιπη Ελλάδα ,αυτά για να μαθαίνεις ιστορία !!!! Από αυτά που γράφεις μάλλον δεν είσαι Έλληνας ,γι’αυτό να πας απέναντι να περάσεις καλά με τον Ερντογάν άντε άντε ,αν σου βαστάει γιατί εδώ μιλάς ελεύθερα γιατί ζεις σε δημοκρατική χώρα εξάλλου από την Ελλάδα ξεκίνησε ο πολιτισμός ,απέναντι δεν θα γίνουν ποτέ πολιτισμένοι ,άντε να σε ρίξει σε κανένα μπουντρούμι !!!!!!!

      • Την Βασιλεύουσα την δώσαμε ΕΜΕΙΣ.
        Διάβασε λίγη Ιστορία..υπήρχε παρακμή από άκρη σε άκρη στην Βυζαντική αυτοκρατορία,όπως σε μας τώρα, ενώ μέλη της άρχουσας τάξης είχαν ήδη συνθηκολογήσει και συμφωνήσει με τον πορθητή.
        Αντιστέκονταν μόνο οι λίγοι του Παλαιολόγου και οι οικογενειάρχες που φοβόντουσαν την βεβήλωση των Οικογενειών τους.
        Οι κατσαπλιάδες,οι φεουδάρχες είχαν συνθηκολογήσει μήνες πριν.
        Το Βυζάντιο και η Πόλη έπεσαν εξαιτίας της παρακμής και της φαγωμάρας.
        Ας μην ξεχνάμε ότι πήγαιναν αυτοκράτορες με τα Άλογα στην Αγία Σοφία.
        Αυτά που γράφουν οι ταλιμπάν δεν αφυπνίζουν την Εθνική μας συνείδηση, απλά δημιουργούν ρήξεις ..Το κυριότερο απ΄όλα είναι ότι νομίζουν ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι..η Υποκρισία του να πιστεύεις ότι λειτουργείς σαν καλός Χριστιανός.

        • Αν για εσένα ,όταν υποστηρίζει κάποιος την πατρίδα κ την θρησκεία είναι υποκρισία ,τότε ,νομίζω πως δεν πάτε καθόλου καλά ,κ δεν καταλαβαίνω την λέξη εθνικιστής ,καλύτερα εθνικιστής ,πάρα προδότης βολεμενος κ αδιάφορος !!! Γι’αυτό χάσαμε ότι χάσαμε από κάτι παρτακιδες σαν κ εσάς !!

      • Τι σημαίνει υποστηρίζω? Μήπως διαιρώ? Μήπως παλεύω με άλλους που είναι μετριοπαθείς?

        Εθνικιστές ήταν οι μεγαλύτεροι προδότες και Παυσανίες στην ζωή του μαρτυρικού αυτού τόπου.
        Εσύ δεν πας καθόλου καλά και το ξέρουν όλοι…Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
        Προδότης γιατί?Ποιον πρόδοσα?Θα έδινα την ψυχή μου να υπερασπιστώ έναν αγνό και σωστό άνθρωπο.
        Όχι ψευτοχριστιανούς,φανατικούς,ψεύτες,υποκριτές.

        • Φτηνές πολύ φτηνές οι δικαιολογίες σου ,δεν πας τους πατριώτες ,που στην δική σου γλώσσα λέγοντας εθνικιστές ,γιατί απλά σου θυμίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος πολέμου ,κ στην σκέψη του κ μόνο φοβάσαι κ τρεμεις ,σε πιάνει πανικός ,αυτή είναι όμως η πικρή αλήθεια ,κ όταν την ακούς θέλεις να ξορκισεις το κακό ,με το να μην μιλάμε γι’αυτό ,κ να το σκεπάζεις κάτω από το χαλί .Ποια ψυχή σου θα έδινες αυτήν που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει ??? Κ να υπερασπίσεις έναν άνθρωπο ?? Τι άνθρωπο ?? στα δικά σου μέτρα κ σταθμά ?? Σου θυμίζω τους αγωνιστές του 21 πέθαναν για όλους εσάς τους αδιάφορους ,κ όχι μόνο για έναν !!!! Τι προδοσες ???? Μα την εθνική συνείδηση σου !!!!

  3. Άνευ ουσίας κίνηση …κάθε ανεγκέφαλος παίζει με τα Εθνικά θέματα και μετά αν γίνει κάτι θα την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι! …και εμείς αγαπάμε την Πατρίδα μας, αλλά δεν κάνουμε τέτοιες απερίσκεπτες ενέργειες!

  4. Αυτός τώρα θεωρείται Έλληνας πατριώτης;Πιο πολύ από όλους εμάς;Εγώ έχω να πω ένα μπράβο στους Τούρκους που τον ανέχτηκαν και έδειξαν πολιτισμό.Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα πάθαινε ένας Τούρκος αν έκανε το ίδιο εδώ.

    • Αν καταλαβενες τι γραφεις θα αυτο….. με λουκουμια και μαλιστα τουρκικα.
      Τι θα παθαινε ρε βλαμενη απο εμας?
      Εδω στην ΚΑΛΥΜΝΟ κρεμασαν την τουρκικη σημαια στο λιμανι και εφυγαν σαν να μην συμβαινει τιποτα ΒΟΥΡΛΟ.
      Οσο για ττο ενα μπραβο στην τουρκια κριμα σου, ΜιραντΟΓΛΟΥ.

    • Έχεις δει να έχουν πάθει κάτι οι Τούρκοι που σήκωσαν σημαία Τουρκική κάτω στο λιμάνι μας ??? Εσύ Μιράντα δεν πας καθόλου καλά ,καλά δεν ντρέπεσαι με πιάνου το μέρος είσαι ?? Δεν σε τιμά αυτό που κάνεις μόνο κ μόνο για να πας κόντρα κ να την λες σε κάποιους να περνα η ώρα ????? Για σοβαρεψου λίγο άντε μπράβο !!

    • Προκλητικός ο Ερντογάν
      : «Όλη η Κύπρος θα ήταν δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»

      • Ψέματα λέει;Τους την είχε παραδώσει η χούντα στο πιάτο.Δεν είχαν βρει καμία αντίσταση.Ευτυχως τους σταμάτησαν οι Αμερικανοί.Αν επέμεναν όλη θα την επερναν.Ειναι ψέμα;

  5. Κ κάτι ακόμα ήρθαν πριν λίγα χρόνια μια οικογένεια Τούρκων από απέναντι ,κάθησαν για καφέ σε μια καφετέρια ,σε πληροφορω πως κράταγαν Τουρκική σημαία ,κ μάλιστα την έδωσαν στο μικρό που είχαν μαζί τους να την ανεμίζει .Κ ενώ τους κοίταζα έντονα ,αυτοί συνέχιζαν να αφήνουν τον μικρό να την κρατάει .Για να μην λες ότι το κάνουν αυτό μόνο οι Έλληνες ,άντε μπράβο ,κ ξέρεις πολύ καλά πόσες παραβιάσεις έχουν κάνει στον αέρα οι Μογγόλοι πάνω από καθαρά Ελληνικό έδαφος !!!!!!!!!!!!! Το ποιος προκαλεί με χιλιάδες παραβιάσεις σε θάλασσα κ αέρα το γνωρίζει όλος ο πλανήτης !!!! Εσύ δεν πήρες χαμπάρι ?????

  6. Τότε τι κάθεστε βρε κλώσσες;; Αφού θεωρείτε ήρωα αυτό τον βλάκα, γιατί δεν πάτε να στήσετε την Ελληνική σημαία στα Ίμια;; Γιατί δεν πάτε κι εσείς στην Αγία Σοφία να κάνετε τα ίδια;; Γιατί δεν καίτε έστω μια τουρκική σημαία στην πλατεία Ελευθερίας;;; Επώνυμα και με βίντεο όμως, έτσι;; 2 άτομα φτάνετε ε, για να διώξουμε τους Τούρκους στην Μογγολία, σωστά;;

      • Άλλοι κοιτούν πίσω κι άλλοι μπροστά. Οι κότες πάλι, ψηλά στον ουρανό. Έρχονται τα ουφο να μας σώσουν.

    • Ποτέ η Χώρα δεν νικήθηκε όταν ήταν ενωμένοι.
      Όταν όμως διχάζεται από τρισάθλιους Ταλιμπάν που το παίζουν και Ορθόδοξοι, πάντα χάναμε .
      Ο λόγος τους δεν είναι λόγος λογικής ,αλλά φανατισμού.
      Και το τέλος τους θα είναι μαρτυρικό.

  7. Εξω λοιπόν και οι Έλληνες κατακτητές…!!
    Πριν από «εμάς» ζούσαν άλλοι σε αυτόν τον τόπο, που εδώ και 3.000 «έλιωσαν» οι Έλληνες προγόνοι μας..!!!! Γενοκτονία κανονική..!!!!

    Οι ίδιες , οι αρχαίες ελληνικές παραδόσεις μνημονεύουν ως προελληνικούς λαούς συχνότερα τους Πελασγούς και τους Λέλεγες, και λιγότερο συχνά τους Κάρες, τους Τυρρηνούς, τους Φοίνικες, τους Αίμονες, τους Άοντες, τους Έκτηνες, τους Καύκωνες, τους Κυλικάνες, τους Τέμμικες, τους Ύαντες κ.α.
    Οκ; Το πιάσατε το μήνυμα;;

    Δυστυχώς, η Πόλη ανήκει πια σε άλλη αγκαλιά. Χαλάλι, αρκεί από εδώ και πέρα να υπάρξει μόνιμη Ειρήνη και Φιλία των νέων γενεών και στις δύο πλευρές του Αιγαίου.

    • Την πόλη την έκαναν πόλη οι Έλληνες την έχτισαν Έλληνες ,κ μιλάμε για αυτούς που την πήραν από εμάς ,αυτό μας ενδιαφέρει .Οι Έλληνες κ να ήταν κατακτητές ,μόνο πολιτισμό πρόσφεραν .Αλλά εσύ γιατί τέτοια μένος ??? Η Τουρκία έφτιαξε κράτος κλέβοντας ξένα εδάφη ,όπως κ μωρά παιδιά από την αγκαλιά της μάνας τους κ τα έκανε γιανιτσαρους κ πόρνες στα χαρέμια για τους ηγεμόνες ,έτσι έφτιαξε στρατό ,κ ένα κράτος που δεν έγινε με την ευλογία του Θεού ,οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ βάρβαροι !! Κ όχι δεν είναι χαλάλι πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θανε !!!!! Υπόσχεση της Παναγίας !!!!!!

      • Ξέχασες και η Ρώμη Ελληνική ητανε.Τι σας έχουν ποτίσει απορώ.Θα μου πεις εδώ και τον Ρωμαίο Κωνσταντίνο Έλληνα τον λέμε.Βασικα είναι και αυτός που έκανε επίσημη γλώσσα τα Λατινικά στη Κωνσταντινούπολη.Ναι η εκλησια τον λέει μέγα γιατί χώρισε στα δυο την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και έφυγε από την εξουσία του Παπά .Ετσι ιδρύθηκε και η Ορθόδοξη θρησκεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη.Οι Έλληνες που ακριβώς εμπλέκονται;Ναι η γλώσσα της εκκλησίας και τα Ευαγγελία είχαν γράφει στα Ελληνικά.Ο Ιησούς ήταν από φυλή που την γλωσσα της την μίλαγαν λίγοι.Στην μέση Ανατολή περισσότεροι μίλαγαν Ελληνικά και βοηθούσαν και προς την Δύση επέκταση του Χριστιανισμού.Οταν η Ρώμη κατέλαβε όλες τις Ελληνικές πόλεις κράτη ,πήρε ότι καλό εψυχο και άψυχο καλό και το μετέφερε στη Ρώμη.Η Αθήνα έγινε ένα χωριό βοσκών που ούτε καν Ελληνικά μιλούσαν.ΤΩΡΑ ο καθένας έχει τι δικιά του αλήθεια και φτιάχνει τι δίκη του Ιστορία.

        • Εσύ φιλότουρκος πρέπει να είσαι γιατί από εδώ το πας από εκεί το πας ,όλο μου τους υπερασπίζεις ,εκτός αν είσαι δικός τους .

        • Ρε Μιραντα τόσα αρνητικά σχόλια κατά της πατρίδας δεν ντρέπεσαι που τα γράφεις ?? Δεν έχεις καθόλου εθνική συνείδηση ??

  8. Θα ήθελα να παρακαλέσω έναν ιστορικό που τυχαίνει να διαβάζει τα σχόλια να γράψει για την Κωνσταντινούπολη (αν ήταν ελληνική), διότι ενώ υπάρχουν αναρίθμητες πληροφορίες και χρονολογίες ακριβείας στο διαδίκτυο, θα ήταν σωστότερο να μας τα ξαναπει.
    Ευχαριστώ.

    • Πολυεθνικό, με αυτοκράτορες διαφορετικής «εθνικής» καταγωγής. Η «κοινή» γλώσσα και η επίσημη γραφή από λατινική, άλλαξε σε ελληνική.

  9. Είπε [Κάλλιο σαρίκι τούρκικο παρά τιάρα παπική].Την Κωνσταντινούπολη την χάσαμε από δικά μας λάθη,η άλλοτε κραταιά βυζαντινή αυτοκρατορία έφτασε στο σημείο που έπρεπε να διαλέξει την λατινική ή την τούρκικη υποταγή.Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται…

  10. Έχω μια Απορια.Αυτη η σημαία έχει καμία σχέση με το Βυζάντιο;Είχε ποτέ τέτοια σημαία εκεί;Αυτός ο τύπος πάει τουρισμό στη Τουρκία και αφήνει λεφτά εκεί;Έτσι βοηθάει τη χώρα του.Ασε που όλη η ιστορία είναι fake.Απλα δεν ξέρω ποιους θέλουν να φανατίσουν.Τους Έλληνες η τους Τούρκους.Αυτη η φωτό στην Τουρκία δημοσιεύθηκε ,εδώ την αντιγράψαμε.Τελος οι ίδιοι που λένε μπράβο σε κάποιον που δεν ξέρουν,κατηγορούν την Ελλάδα παντού όπου βρεθούν απλά γιατί κυβερνάει άλλο κόμμα.ΑΛΗΘΕΙΑ ποιος βοήθαει τη χώρα του περισσότερο.Αυτος που φωνάζει και κάνει σόου η αυτός που εξοπλίζει τη χώρα του,αλλάζει τα δεδομένα σε χρόνο ρεκόρ,δημιουργεί συμμαχίες να περνά τις θέσεις της χώρας;Το κακό είναι ζήσαμε τον Λαϊκισμό ,πάθαμε,αλλά δεν μάθαμε.

  11. Δεν είμαστε δυο !!!!!!!!!! Είμαστε εκατομμύρια πατριωτων ,που δεν θέλουμε να χάσουμε ξανά ούτε σπιθαμή Ελληνικής γης .Μάθετε επιτέλους ότι ο Τούρκος θα επιτεθεί μια μέρα , δεν έχει μπέσα ,εσείς ντροπή του έθνους καλύτερα να το έχετε στην πίσω μεριά του μυαλού σας ,αλλά για να φοβάστε μάλλον δεν είσαστε Έλληνες !!! Οι Έλληνες έχουν Άντρια ψυχή είναι απόγονοι ηρώων ,εσείς μάλλον είσαστε εφιάλτες κ πάλι ντροπηηηη !!!!!!

  12. (οι μισοί από αυτούς έχουν ελληνικό DNA, δεν πειράζει) και εμείς θα τους χαρίσουμε για αποχαιρετισμό, τους Χρυσαυγήτες, τους Χριστιανοταλιμπαν, τους Πολιτικούς, τους προσφυγομετανάστες, τους φοροκλεφτες φοροφυγαδες, τους πλούσιους, τους βιαστές παιδιών, όλους τους εγκληματίες, κλπ. Συμφωνήσαμε;;;;;;;

  13. ΕΔΏ ΔΈΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΆ ΠΆΜΕ ΣΤΆ ΙΜΙΑ … ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΌΛΗ….. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ …… Ή ΕΠΕΙΔΗ Τ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ….. ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΄Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ Π ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ;

    • Να λυπάσαι για την άγνοια που έχεις για τις προφητείες ,διάβασε το κόκκινο βιβλίο του Αγίου Παϊσίου ,εκεί μέσα τα γράφει όλα ,αλλά στο τέλος του βιβλίου ,δες ποιοι υπογράφουν που το διάβασαν .Πρόεδροι δικαστηρίου Απόστρατοι της αεροπορίας κ πολλοί πολλοί άλλοι !!

  14. Συγνώμη, αλλά δεν είδα να άνοιξε ρουθούνι με τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις…
    Δεν είδα να σείεται ο κόσμος όταν ξένοι καίνε τη δική μας σημαία εντός της χώρας…
    Εμείς θα κάνουμε πάντα τους πολιτισμένους, τους ευγενείς γιατί αυτό μας έμαθαν ότι είναι το πολιτικώς ορθό.
    Όταν μέσα στην Αγιά Σοφιά άνοιξε η ελληνική σημαία-όχι σε κανένα σαράι- ξεσηκωθήκαμε όλοι! Τι πάθατε;
    Λοβοτομή; Πόσος διχασμός.. Το παιδί αυτό μπορεί να είχε παππούδες από την Πόλη. Εγώ είχα από τη Σμύρνη και οι ιστορίες που μου είπαν για το ’22 είναι φρικτές. Θλίβομαι περισσότερο όχι από την ημιμάθεια, αλλά από το φόβο, το διχασμό, την παθητικότητα και τελικά τη λήθη της ταυτότητάς μας.

  15. Με μεγάλα λόγια και ιστορίες δεν κανείς τίποτα.Πραξεις χρειάζονται.Οπως έκανε ο Μητσοτάκης με δυο κινήσεις Αλαξε τα δεδομένα στο Αιγαίο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ