Άργος: Βίαιος και με σκοτεινό παρελθόν ο άνδρας που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη

1
6886

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του δράστη επισημαίνουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του

Πρώην χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον, φέρεται πως είναι ο 34χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής ξυλοκόπησε με ένα σίδερο και στη συνέχεια περιέλουσε με χλωρίνη την 32χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στο Άργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι από Αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του το θύμα για ενδοοικογενειακή βία, ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών και είχε μπει σε προγράμμα αποτοξίνωσης στο εξωτερικό.

Μόλις επέστρεψε, γνωρίστηκε με την 32χρονη, η οποία κατάγεται από την Κορινθία, και αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν στο σπίτι του, στην Αργολίδα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο 34χρονος είχε ξεκινήσει και πάλι τη χρήση με αποτέλεσμα να γίνεται συχνά επιθετικός προς την 32χρονη.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του δράστη επισημαίνουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Κάτι παρόμοιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης όταν ο καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξέφυγε με τον 34χρονο να ξυλοφορτώνει την 32χρονη με το σίδερο και στη συνέχεια να τη λούζει με τη χλωρίνη.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΤΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΡΑΤΑ.

    ΚΑΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ