Μυστήριο με το νεκρό βρέφος στη Σόλωνος – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

0
4672

Την Τρίτη αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε από έναν υπάλληλο συνεργείο αποφράξεων σε αποχετευτικό σύστημα έξωθεν του γραφείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Σόλωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αφού ο υπάλληλος εντόπισε το νεκρό έμβρυο, φέρεται στη συνέχεια να το μετέφερε στα παραπάνω γραφεία και να ενημέρωσε τους υπεύθυνους του χώρου, χωρίς όμως να ενημερώσει σχετικά τις Αρχές. Το έκανε αργότερα, όταν και είπε όσα συνέβησαν στον επικεφαλής της επιχείρησης που εργάζεται.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τους υπεύθυνους των γραφείων, οι οποίοι, στην ερώτηση γιατί δεν ειδοποίησαν τις Αρχές, ανέφεραν πως σκόπευαν να ενημερώσουν το πρωί τον ιατροδικαστή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων, αλλά και με τη γυναικολόγο που βλέπει γυναίκες εθελοντικά, η οποία ανέφερε ότι όσο καιρό είναι εκεί, δεν είχε παρατηρήσει κάποια γυναίκα να έχει επιπλοκές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο αναζήτησης της μητέρας, οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα με τις γυναίκες που είχαν επισκεφθεί τον χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που εξετάζεται είναι κάποια από τις γυναίκες να γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έφυγε.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ αύριο αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ