Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τον περίμενε στην είσοδο του σπιτιού και τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα

2
5230

Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με τον γαμπρό του – Ωστόσο, ο γιος του, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το ζευγάρι είχε μία φυσιολογική σχέση

Τραγική κατάληξη είχε οικογενειακό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε σε βάρος του 57χρονου γαμπρού του, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πριν τους πυροβολισμούς φέρεται να είχε προηγηθεί καβγάς χωρίς όμως ακόμη να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύτης και θύμα, διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Στο ισόγειο οι γονείς, στον πρώτο η κόρη με τον 57χρονο και τα δύο τους παιδιά, ενώ στον δεύτερο ο γιος τους, αστυνομικός.

Ο 57χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του, να κατέβει στο σπίτι τους για να κρατήσει το ένα από τα παιδιά, προκειμένου ο ίδιος να πάει κάπου με το δεύτερο παιδί. «Κατέβα να κρατήσεις το παιδί γιατι έχω να πάω κάπου με το άλλο παιδί» φέρεται να του είπε ο 57χρονος.

Ο 69χρονος το έμαθε και τον περίμενε να γυρίσει. Όταν τον βρήκε στην είσοδο τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

agia-varvara-egklima
agia-varvara-egklima2
agia-varvara-egklima1
agia-varvara-egklima3

Μετά το φονικό, ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις Αρχές με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να εντοπίζουν τον 57χρονο, νεκρό στην αυλή του σπιτιού.

Ο 69χρονος μετά τη δολοφονία του 57χρονου πήρε την καραμπίνα στο χέρι και πήγαινε προς το Τμήμα, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με τον γαμπρό του. Ωστόσο, ο γιος του, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το ζευγάρι είχε μία φυσιολογική σχέση.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 57 χρόνος δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του.
    Κάντε την αφαίρεση, βρείτε την εθνικότητα τους και κερδιστε πλούσια δώρα
    .
    εικάζω ότι πρέπει να ήταν πολύ ΡΟΜΑντικοί τύποι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ