46χρονη κατέρρευσε στο γυμναστήριο– Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» με εγκεφαλική αιμορραγία | 53χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

1
5901

Η 46χρονη η οποία είναι μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Από θαύμα σώθηκε μία γυναίκα η οποία υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα, ένιωσε ένα έντονο πονοκέφαλο και πόνο στον αυχένα. Κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια όπου σωριάστηκε στο πάτωμα!

Άμεσα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εκεί διαγνώστηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία, η οποία προκαλείται από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Η κινητοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άμεση καθώς το ειδικό τμήμα πραγματοποίησε εμβολισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου τοποθετήθηκε στεντ ώστε το αίμα στον εγκέφαλο να μην φτάσει στο ανεύρυσμα.

Η 46χρονη η οποία είναι μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Στον «Ευαγγελισμό» λειτουργεί εκ νέου εδώ και έξι μήνες το ειδικό Κέντρο Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου και Αρτηριοφλεβωδών Δυσπλασιών.

Θεσσαλονίκη: Ουκρανός βρέθηκε νεκρός μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι

Νεκρός βρέθηκε ένας 53χρονος Ουκρανός το πρωί της Πέμπτης (24.02.2024) μέσα σε καμπίνα φορτηγού οχήματος, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τον άνδρα εντόπισαν άνδρες του λιμεναρχείου της Θεσσαλονίκης, έγινε προσπάθεια ανάνηψης από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

newsit.gr

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τα Τμήματα Βιολογικού και Μαθηματικού, που συστεγάζονται, θα παραμείνουν κλειστό σήμερα Πέμπτη 22/02 για απολύμανση

Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά την γνωστοποίηση κρούσματος μηνιγγίτιδας σε φοιτήτρια του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το pelop.gr που επικαλείται πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» φοιτήτρια του Τμήματος Μαθηματικών που συμμετείχε στην κατάληψη, νοσηλεύεται και η κατάστασή της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι σοβαρή.

Τα Τμήματα Βιολογικού και Μαθηματικού, που συστεγάζονται, θα παραμείνουν κλειστό σήμερα Πέμπτη 22/02 για απολύμανση.

Το συμβάν επιβεβαίωσε o πρύτανης του εκπαιδευτικού ιδρύματος Χρήστος Μπούρας.

skai.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ