Σοκ στην κοινωνία του Μολύβου από τον ξαφνικό χαμό του Κωνσταντίνου

3
567

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Μολύβου και όχι μόνο, η είδηση για τον χαμό του 31χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου!

Χθες(18/02) ο άτυχος νέος είχε πάει στη Νέα Φιλαδέλφια για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ΑΕΚ με την Κηφισιά. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου με τους γιατρούς να κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η είδηση προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλους.

Ο Κωνσταντίνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κάνοντας την προσπάθεια του σε ένα νέο πρότζεκτ και είχε σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ασχολούνταν απο μικρό παιδί με τον αθλητισμό, παίζοντας ως τερματοφύλακας. Φυσικά, τίμησε και την φανέλα του Αρίων Μήθυμνας, ενώ ήταν και 3 φορές πρωταθλητής με το “Life Check” στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο “Νίκος Μαλλής”.

Τα λόγια φτωχά για την είδηση αυτή.

Κουράγιο και δύναμη ευχόμαστε στην οικογένεια του.
kalloninews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος..τα τελευταία 3 χρόνια αυτό ακούς μόνο σε πολλούς νέους ανθρώπους..τι να φταίει άραγε..

    • για δες το 2018 που πέθαιναν 15 κάθε μήνα μέσο όρο απ’ αυτό νέοι . κι επιτέλους κάποια στιγμή αποφασίστε αν τα εμβόλια σκοτώνουν αμέσως ,μετά από ένα χρόνο,μετά από πέντε ,μετά από δέκα …

    • Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κορωνοϊου.
      Τα υπονοούμενα στους ομοίους σου κοπάνε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ