Τρίκαλα: Ελάτε, τον σκότωσα, είπε ο 46χρονος που έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του πατέρα του

1
7778

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα – Το φονικό έγινε πριν από δύο μέρες αλλά ο δράστης ειδοποίησε πριν από λίγες ώρες την αστυνομία

Στοιχεία που βοηθούν στη διαλεύκανση της πρωτοφανούς υπόθεσης πατροκτονίας στα Τρίκαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης. Φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος δημοσιεύει το trikalavoice.

IMG_20240218_172842

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ